Vinterfrilufsdag

Vaknade med ont i halsen kollade ut och såg regn Yes de kan inte bli bättre när man ska vara ute med skolan en hel dag och låssas att de e vinter ute.. ne taggad va de sissta jag va när jag gick i ett regnit väder till skolan..
Jag skulle med nåra andra gå på nån lång promenad till ett ställe basta grilla och bada men vem pallar de ... humm inte jag! Jaha så började vi gå då jag började upptäcka att efter två tre steg började de läcka in floder med vatten i skorna.Bra tänkte jag nu är de bara tre mil kvar...

Kom dit slutade aldrig regna stog där med blöt ved och låssades att de va jäte kul.  Alla hade mat utom JAG :O
Där stod jag och hade frysna fötter med äpple och kexchoklad. Fick dock mat av andra men de kändes så dumt att ta en av deras två mackor jaja, därefter gick vi och bastade o de va as skönt sen va de bara att raska hemmåt..
Som tur va får jag väll tacka mina tappra medmänniskor som orkade med mig på den långa milsvandringen i regnet..  xP


image29image30
kunde varit jag..


(^-^)

Snön vad hände med den?... känner att jag vill efterlysa den nu, vart borta allt för länge, eller har jag fel? Nej jag tänkte väll de ..
vinderlufsdagen kommer ju bli lyckad å så
men pulka blir väll ett självklart val till vädret som detta jag menar  vad kan gå fel om man har viljan?..
Nu har jag äntligen sett den den filmen som alla tycks prata om, och jag vte inte om jag tyckte den va läskig?.. den va bra men inte så som man hört ändå. tjejerna gjorde dock filmen bättre och utan deras skrik skulle man aldirg bli rädd haha.. :D
Ni e bäst! Gospeln igår asså sjukt häftigt och ni tjejer va super snälla! =D




<3


Dansa alltid i trägården!

Jag och val...fuck!

idag va en mysig dag dock inte ute men vatusan :)
Ska bli kul att se nettis, kevins och adams rödluvanpjäs imorn på svenskan humm..
Har aldrig riktigt känt att adam och kevin har koll på den biten men man ska ju aldrig underskatta..  heheh

pressen stiger sig och jag vet inte vad jag ska välja för gymnasium har så mycle att välja på och om jag ska vara nära eller i typ stan.. har jag heller ingen aning om men de löser väll sig antagligen ..

Jag och mickan gjorde världens jobbigaset tårta idag som va as krävande men som jaah.. vart god troligtvis hii..

De va länge sen vi va nu men jag känner att vi börjar hitta tillbaka lite eller va säger du mickan? ;)

me at the dansfloor?...
alla pratar om I am legend, ska troligtvis se den imorn me nåra kompisar men snacket om den e ju på hög nivå iallafall.. har säkert för höga förhoppningar nu och blir väll bara besviken tsss.. men va gör de säg?
happ imorn e de freda och de e snart bara 3 fyra veckor till sportlovet då jag ska till säälen men inte rkitg bestämt vem jag ska ta med mig humm.... Jag och val kan ta sig!!!


de e tur attt söndagar finns..

Vaknade riktigt sent idag slappade hela morronen med filmer pallar inte läxorna..

därefter begravde pappa pysen, hej då gubben min <3

jag gick en promenad med becca c och sen åkte jag netti, becca z, linnéa och nettis syrra till boxnings träning i typ två timmar sjukt jobbit efter alla desa dagar då man bara ligger och äter kakor :) hihi.. vilket jag vet en till är ganska bra på.. Jaah becca jag tänker på dig och oss med marsansås tss.. ska inte säga mer :O
Nu laddar jag och mammsen en riktigt movie kväll, med gottis och film :) flight 93 uhh.. känns inte som om de kommer sätta mig in i bättre tankar men måste se den! Därefetr vill jag önska alla glada människor en riktigt härlig söndagskväll.. :)

Pussen!

jack johnson


Skratt och tårar..

Idag va jag trött som fan och skulle upp tidigt och måla, skulle träffa nån tjej som tydligen var lika gammal som mig, jätte trevlig de va mysigt och de gick sådär för mig att måla blev i och försig fäsrdig med enn tavla jaja.

Jag va tvungen att gå tidigare för jag skulle hem och dusch innan vi skulle till mormor i vaxholm och gratta på födelsedagen, där skulle mina kusiner också vara vilket ttäär på krafterna... haha neeh men dom e så söta så

Snabbade mig på till duschen och försökte hitta nått att ha på mig, slutade med att jag hade en knut i håret och halvdant smink men men.. pappa sa också att han sett nått hemskt på morronen.
Han hade nämligen vart och matat våran kanin pysen som e en gooing till kanin, och sett att buren va alldeles blodig och kunde inte förtå vad som hade hänt, jag va såklart tvungen att gå ut och kolla och de va verkligen hemskt hela pysen va bloodig och jag kände mig dum som inte skött honom så bra på senare år man orkar likosm inte leka med kaniner längre.. de värsta va ju att vvi alla hade fin kläder på oss coh hade jätte brottom så vi sa att vi skulle ta hand om honom när vi kom hem igen. Vi firade mormor och fick sjukt god mat och alla var glada när vi kom hem tog kjga och pappa på oss skrutt kläder och trägårdshandskar för att gå och hämta den blodiga pysen.. ursh..

vi satte ner honom i badkaret och tvättade bort allt blod sen kollade vi vart han var skadad men såg ingenting efetr ett tag såg jag att han hade en morot fastkilad i munnen mellan fyra jätte långa tänder han måste haft den där i ett helt dygnt utan att kunna andas och försökt med våld ta bort den då han måste skadat sig själv. Vi skyndade oss och försökte ta bort moroten som va as stor och jätte seg .. tyckte så himmla synd om honom och klappade hela tiden och v fick ut den och la honom bland massa handdukar han skakade och rykte lite på sig och vi såg de som ett livstecken efter att chippa efter andan han låg där alldeles rädd och försökte andas.
efter ett tag när jag trode att han mådde bättre tog de inte lång tid för honom och så slutade han röra sig han andades inte mer.. pysen av död :/ man kände sig så dum som låtit honom lida så länge och inte sett nånting... åhh brukar inte gråta för djur men ville göra de söte pysis <3

happ därefter va jag med becca och becca och vi åkte och köpte godis och mös lite med film råka somna XD¨
de va lördagen de.. hoppas din lördag va bra!

Min myslåt!



image27image28

Fredag

idag va de mysigt i skolan och man var glad för att de va fredag. Efter skolan gick jag och min kompis hem till mig för att chilla lite. Klockan sju skulle vi vara i täby och spela bowling med fyra andra till glada flickor. När vi kom dit vare inte så mycke folk men de kom bara fler och fler. De va as kul och jag var förvånads värt ganska bra :D vann dock inte men  men.. de va ju typ kul när jag tappade klotet och nästan ramla innan jag kom fram till linjen hihi..
Därefter åkte vi till nån kille som fyllde 18 i österskär ... upptäckte att jag va fett bra på guitar hero eller va de heter.. annars vare inte så mycke drag, vi gick vidare.. när vi kom till åkersbegra mötte vi ett gäng tjejer som va lite roliga i huvet nån hade fyllt 18 där med och resten va typ som oss, dom visste inte va dom hette och va bara allmänt glada, SKÖNT FÖR DOM!

Vi åkte sedan hem till sofia, eller aah jag och becca kom lite senare och därva vi ett bra tag å hade de bara så mysigt som vi kan ha de ,becca upptäckte att hon gillade geisha  och jag hade råkat ringt fel till felicias pojkvän som hon nyligen gjort slut med.. slå på sara!!  kvällen va slut och jag också skulle ju gå upp tidigt nästa dag...

puss!


image24image25


goddamnit

Idag missa jag sovmorronen och kom tre kvart försent.. bajs!
hade vikarie på matten så de va chill skolan va en mysdag och sylektionen blev lyckad när mickan kom och räddade mig!!! :D
Tappade bort mina nycklar :/ som jag hittat i förrgår feter att ha varit nyckel lös i tre dagar.. Om de finns nyckel larm som man kan trycka på och höra vart nycklar är RING MIG!!!! = D

jaha, skolan slut och jag inga nycklar, tur att mammsen va hemma dåå.. mickan följde med och vi åt äppelpaj som mamma gjort FETT GOD! Sen fick jag och mickan för oss att vi skulle lyssna på gamla random LP skivor som låg i förådet, lyssnade på allt ifrån lennon till disco pop och hittade rikitgt smarriga hittar..


(musik på hög front mickan) du kommer väll ihåg terrorn ;P
puss mina kära vänner och ha en trevlig kväll <3


Beach boys:






image22


             Najs bild från idag med anette ,but look behinde us? :O

FULLBOKAD SARA


Idag vare sovmorron YES!! Vi hade sen upplevelse för vad som kommer att komma på projektdagar som vi brukar ha på skolan med olika teman varje år, det här året ere hälsa och på upplevelsen visade man upp roliga klipp från sköna tillfällen. Projektet är alltså tema Hälsa humor. De va klipp från björn gustavsson och papphammar liksom nile city med pelle och hamstern och kuknästornet. Kan vara riktigt kul!!

Därefter ska man jobba med det man sett titigare och  typ rita och sånt... jag mickan och becca ville göra nått annat och gick till hemkunskapssalen och bakade istället. Vi tänkte väll att få en kaka blir man go och glad av så de har ju med humor att göra. Vi delade sen ut de till klasserna och lärarna och alla blev skit nöjda!! DE VA JU VERKLIGEN GOTT OCKSÅ!! : )

Sen nåra lektioner och dagen va slut. Jag stannade dock kvar på skolan för att jag skulle ha gitarr med mange TRODE JAG! neh vi hann inte de för de va öppet hus på skolan den kvällen och vi skulle träna på lite låtar.  Efter det åkte jag på en gospelkör i åkersberga som ska uppträda snart på nån stor konsert är inte så insatt... har bara varit där en gång! men va tvungen att gå tidigare för att jag skulle spela på skolan. de va stessigt och i bilen ringde pappa och frågade om jag skulle följa med på ett möte om skolval men de hann jag ju inte.  kom tillbaka till skolan snabbt och smidigt och började tröna igen

Jag trode ju att jag bara behövde spela bas på nettis big girls don´t cry låt först men slutade med att jag sjöng tre låtar och spela gitarr och piano till nåra. hahah vi räddade kvällen, för de uppträdande magnus TRODE vi skulle ha var borta.. de va helt klart spontant oc vi sjöng för ett flertal föräldrar med låtar vi aldirg tränat på men gjorde ändå!

Rätt kul !! gospelkören började 5 åkte kvart i 6 kom till sklan igen uppträdde och träningen sóm jag skulle gå på började 7 jag va körd flr att jag märkte att uppträdandena tog längre tid än väntat plus att alla elever som va där på öppet hus kvällen skulle på en pizza som såklart belv försenad.. truntade i skolan och åt pizza istället BRA SARA!
Vi snackade as mycke och magnus öppnade sig och snckade om allt som hänt honom under livet ( vår musiklärare) han e en riktigt skön men lite spontan människa de e svårt att boka upp saker med honom men de e najs...

De va spännande att få höra allt han upplevt vilket har vairt sjukt mycke för han har ju varit med om allt man kan tänka sig.. VERKLIGEN!

Därefter gick jag hem trott och med as as as ont i ruggen så jag funderade på om jag verkligen kunde andas.. kom hem och la mig på masagestolen och bad mamma kolla vad som va fel och masera mig ( mamma e e najs massör)

Så de e skönt när man blir bedd hemma om massage..eller va säger ni? fast de e nått fel med den för de hjälpte konstigt nog och mamma sa att vi skulle gå till läkaren ... suck har vairt där tillräkligt.. : / men men ska nog gå och lägga mig nuhar så jälva ont i ryggen men vi ses PUSSAR

SKÖNT SARA ÄR GLAD!

Idag, var det skola som ja dom flesta andra dagarna en vanlig vardag. Lugn dag, kan jag väll hålla med om i övrigt måste jag säga att tisdagarna e dom värsta långa och svältande. I vår skola är tisdagar = fisk vilket betyder att dom oftast försäker få barnen att äta fisk och gör det så "ikke fisk" aktigt så alla ska gilla det. Tvärt om om du frågar mig, jag menar dom har ju tappat poängen lite när man stoppar i massa grädde salt och annat onyttit jucks, men de e väll ändå nyttigheten som gör att man äter fisken och den blir bara mer motbjudande när dom geggar ihop det som kommit kom föregånede dagarna och kallat det för "kökets speciel" Euu.. ni vet säkert vad jag pratar om..

Fick dessutom höra av systern min att dom ofta fick sylt blandat med keso till pankakorna MUMs.. naae, jag föredrar nog utan. Vad kan de bero på pengar? JA självklart!! Jag menar vem fan brukar äta lingonsylt blandat med keso som kom från salladsbordet dagen innan och plus att det är till pankakor nej fy! Varför inte bara göra upp de i två skålar. ne sån här skit får man vänja sig vid om man är en åkersberga bo!  GRATTIS!

happ trots ingen mat i magen klarade jag mig förvånatsvis över hungern. GO sara GO sara....!!
Känner mig ganska glad över att ajg flyttat min gitarr och förstärkare till mitt rum nu för ajg spelar myce oftare och blir faktiskt bättre SKÖNT SARA ÄR GLAD. Det finns inget som är mysigare än att lägga sig ner och titta upp och samtidigt spela nått rikigt mysigt och nästan somna till sig själv de e va jag kallar fridfullt haha.  Trots allt hets om gymnasieval nationella prov betyg och allt skit som man inte pallar så tar jag det lugnt jag känner mig gladare och friare än någon annan gång på mycke länge!! Livet e najs just nu så glädj er med mig medan ni kan för snart så kommer alla prov och då sitter jag där med klumpen i halsen... höhöh!

Grattis på födelsedagen alla ni som fyller år ,själv ere om ett tag men börjar redan önska mig saker... Hade bra och lev livet kompis!  :D<3

Look what you´ve done


Alla Goda Glada Ting!

Måndag måndag de måste vara den sköönaste dagen på hela veckan sovmorron hemkunskap lunch no idrott och slut NAJS! de va faktiskt första gången vi hade hemkunskap och trode de skulle vara tråkigare än va de kanske va, den här gången iallafall :P
lagade nån typ av omelette, enkelt helt klart billigt? Defenetivt, skolan fattigMycke troligt.. =)
men de gillas, maten va god för de va ju ändå jag som va me och gjorde den eller? hihih..
chillade efter de me beccisen och vi spelade tv spel hela kvällen  I LIKE
Glöm inte mina trogna vänner att alltid lyssn< igenom låtarna och kolla in länkarna då och då.. man vet aldrig vad som gömer sig där sant?

Vill önksa alla en trevlig kväll och god morgon så ses vi kyssar sara DIN rara <3


image23


Mmmmmmmmmmmm...


Vänner

När vännerna kom till
var tanken ganska klar.
För vänner har nå´t i sig
som ingen annan har.
De har en hand som hjälper.
De lyssnar och förstår.
De viker inte undan
när många andra går.
Så därför vill jag fira en vän
och det är just du.
Här får du en jättekram.
För vännen det är du.



 

Vännerna i mitt liv är nog det viktigaste jag har,
och vill säga att ni som är i min omgivning är ni
som får mig att bli gald och vara den jag är tack
ni vet vilka ni är <3


Söndag

Idag skulle jag träffa jossan och netti klockan ett hade en halvtimme på mig att duscha sminka mig klä på mig och ta med mig alla prylar..  och måste ändå säga att jag e sjukt bra på att snabba mig när de e nått : D
jaha, sen fick vi stjuts av jossans pappa som var så besvärad över att ta bort julen i fönstrena men speciellt granen som jag tror krävde mycke styrka för att få ut haha!! vi tog också bort våran idag och de känns tomt med allt julpyssel som försvunnit här och där med speciellt granen. Nu är de sådär mörkt och trist ute igen.. lite snå skulle ju inte skada!!! De måste vara växthuseffekten som spökar. Jag e så sjukt rädd för att jorden kommer att gå under snarast borde kanske onte vara de men de e så jag å bara vara rädd för sånna saker som folk annars inte tänker på... men de e ju faktiskt så att den skulle kunna gå under om kanske 150 år vilket är väldigt snart. Troligen kommer jag vara död då men iallafall, jag har ju ändå en poäng i de hela, tycker ni inte de?? XD hehe
Om man känner sig intresserad och rädd som stackars Sara så borde ni kolla på Dn:s hemsida på nätet och

testa dig höhöh XD


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2708
gör de!

jaha, nu hamna jag ur spåret men vi skulle iallafall på stjutsade till åkersberga där vi sen skulle åka till stan eller ahh cosmonova faktiskt. Vi kände väll att varför inte! De va inte så kul som vi hade hoppats på men de va inte pest heller, jossan i den nersläckta tunneln va väll dagens! eller kanske nettis själv-vanade bli klappad på huvet och försöka ducka stilen var också en ganska skön sikt när man annars funderar på vad vi egentligen gjorde den där dan! XD Jaha, ska väll inte trötta ut era små röda ögon nu nåmer så jag slutar här. Men ha en bra kväll sås es vi!!! ; )




Gillar den här låten skarpt!


Lördag

Jaha vaknade tidigt efeter att bara fått hinna sova i nåra timmar, skulle upp för att åka till mammas kompis som e konstnär, skulle hjälpa till där med nåra andra tjejer för de skulle komma massa folk och vi skulle hjälpa till att förbereda. Trode nästan jag skulle somna medan jag skärde äpplen i bitar, men då hade jag troligtvis inte suttit här och skrivigt idag. Blev väll piggare lite längre fram åt dagen. Det var en målningskurs som den här gången handlade om hur man skuggar föremål. Kanske låter as tråkigt för den som inte gilar att måla vilket jag tycker aär kul att sysselsätta mig med när läxorna inte känns lämpliga..  är därför intresserad och fick lära mig lite där som faktisakt var intressant. jaja där efter va de mat som alla på kursen skulle äta. Var stört gott!!! Hela grejen höll på från halv 10 till typ tre och de va ändå ganska mysigt trots mina negativa fördommar. Därefter duschade jag som jag längtat efter hela dagen på att få göra.. Duscha kan vara så jävla skönt ibland haha ...
Därefter chillade jag med två sköna brudar vid namnet sofia och rebecca, dom kan verkligen få hjärnan att bli tom! Man blir helt enkelt galen när man e me dom haha gillar er brudar! XD
kom väll hem vid två och så va den dagen slut!  Puss


Andra dagen i skolan och lite till

Idag är det andra dagen i skolan och det är fortfarande inga riktiga lektioner. SKÖNT

Vi har inte hafft många idag eftersom vi skulle åta iväg till trå och lyssna på gymnasie valen som vi snart ska välja vilket sätter högre press på mig som inte har en aning om vad jag vill göra. Vill loksom så mycke så de blir inegenting istället haha..


Jaja, grammisen då hur va den?

Måste säga att jag blev förvånad över att Salem Al Fakir fick hela fyra prisen varan en tappade han. ajaj får inte hända..

Blav negativt förvånad över att The Arks ett år gammla slager låt var me som jag aldrig riktigt änns tyckte va bra.

Floppen var väll ändå Bilt som kom framseglande i en jaahh.. kostym uttryckte nån men som va mer en kavaj med råttor på i olika färger, en som får mig att inte vilja stå i hans kläder vilket jag ändå ser som posetivt eftersom politiska kunskaper och tal inte är min starka sida.. tack Bilt för dig och din härligt färgranna dress som du valt vid ett sånt här tillfälle!
Vill också tillägga Amanda Jensen som jag vill säga har gjort en riktitg bra comeback efter Idol med hennes as sköna låt let me love you..
Kommer Marie hålla sig kvar med sin the moment Idolvinnarlåt. Måste säga att den e riktigt rutten vilket jag tycker alla Idollåtarna faktiskt är ..


image15
Salem Al Fakir den stora vinnaren

En annan mycket stor vinnare är, eller tror sig vara iallafall... :










<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZaUQPq4disM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZaUQPq4disM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>


den enformiga dagen

vaknade vid halv ett då inte en enda va hemma, skönt tönkte jag och gick halvnaken upp ur sängen vanligt satte på datan när jag gick förbi för att hämta frukost. Funderade på min konstiga men ändå bra dröm som jag lyckades komma ihåg trots tre gånger då jag vaknat, kämpade verkligen för att komma in i den sista gången. Nu minns jag den dock inte humm...
Precis som jag gillat läget efter min äckliga pencillin som jag egentligen vägrar ta plingade de på dörren. tittade på min klädsel blev osäker om jag skulle hinna samtidigt som jag hade tanken i huvet vägar jag öppna?... Jag åsg att de va en röd bil utanför och två gubbar som ja va hyffsat smutsiga i ansiktet shit tänktejag men öppnade förvånat dörren där stog dom ganska glada som dom va, och jag sådär osminkad och lättklädd som man e en morron som sjuk..Vi är sotgubbarna. Suk tänkte jag hemma själv med soppgubbar, samtidigt som jag log och sa välkommna sid in ni.. och där va dom ett bra tag. Sen vil jag minnas att mamma kom hem nestan exakt då dom gick, ännu bättre kunde hon inte kommit en timme tidigare så hade jag sluppt svara på alla konstiga frågor som jag inte ahde en aning om... jaja.

Satte mig och kollade på film som jag gjort i snart fem dar suck igen! de värsta som finns är nog att vara sjuk bara sitta hemma vara helt off från omvärlden missa plugget nar man kommee tillbaka samtisigt som man måste leva med en regäl smärta. han nog ite hast så ont i halsen i hela mitt liv kunde i princip inte svälja..

De värsta e över och jag vill inte sitta hemma å låta rinna än ur händerna mer, nej imorn går jag till skolan vare sig jag får eller inte. Jag står inte ut även fast de kan ha vasrit sätt skönt att bara tittat på film men nu får de räcka.

måste väll ändå medge att jag minst sagt e lite av en expert på filmer just nu. inte för att de ses som posetivt men iallafall .. :D

har inte så mycke annat att berätta om min enformiga dag som jag börja vänja mig vid såhär femte sjätte dagen.


image14 hejdå och godnatt önskar er vän sara! :)

Sick and tired

Jaha, de va de nu är det bara få se.. tre dagar kvar av de jag trode jag skulle hinna göra sjukt mycke saker på.
Inte mer med de nu har jag blivit sjuk, hoppas dock inte att jag ska behöva spendera mina sista skönt lediga dagar i en säng med ångest och ilska. Ne vi ber till gudarna att jag blir frisk tills imorn inte sant?..

Troligtvis har jag hals fluss eller nått liknande (tungt) har prövat ta alla slags hemmakurer som snabbare ska få mig att bli frisk dels borde jag sova tänkte jag och gick och la mig titta lite på svampbob fyrkant då jag sammtidigt hörde stök på andra sidan väggen (min systers rum) Då kunde jag inte ha en tanke på att hon hade fått en idé att hon skulle ta bort sin fastspikade hylla och spika upp hundratals fotoramar och som turen ändå var inne så var ju självklart hyllan precis väggsidigt med mig och min kudde. Mycket sömn TRODE JAG.. Jag låg bestämmt kvar och försökte sova med den faktiskt sjukt jobbiga huvudvärk som jag hade och under de svettiga två timmarna hammrade hon så väggen darrade liksom min säng och jag påbörjade ett tandläte som kunde ha slutat tandlöst. Jag vet inte hur många gånger jag låg och vred på mig själv och svärde och sparkades men efter ett tag gav jag upp, och här sitter jag med två alvedoner i mig och ont i huvet och låvet rinns iväg, tragiskt..

Ses!
image13







NYTT ÅR NYA TAG

jaha igår va den sista dagen på 2007 och början på ett 2008 som jag ser mycket fram emot. Det vart en bra kväll iallafall de va ju lite krisigt där ett tag juess eller va tycker du? haha jag trode jag skulle dö när jag stog där ute i det varma snöfria sverige TRODE JAG! nehedå här ska de snöa å blåsa riktigt svida på benen jaha, en velsignelse för mitt dåvarande 2007 från gud eller bara en ren otur vilket ofta passar in på kategorin Sara.

Jaha först va vi bara tjejer tiktigt trevliga va dessa också men sen blev det fler och fler mer än vad jag faktiskt kunde ana skulle få plats i huset. 12 slaget närmade sig och det va faktuskt riktigt kul trots lite olyckor uppkäftade peoples och missförstånd hamnade jag ändå i de glada skrikiga lite Linnea kretsen där vi räknade ner och önskade alla ett gott nytt år.

Löften? Nae, jag avstår dock från de tror jag. känner kanske att de inte är min grej att läga ner tid på nått jobbit löfte man sedan bara får dåligt samvete för en tid senre när man bryter de.
Mitt nuvarande 2008 vill jag nog spendera med en hel del najsa människor som gillar livet! Det får bli det lilla löftet jag ska sträva efter, jag liksom orkar inte rikigt dom här meningslösa diskutionerna om nått föflutet skit man kanske ångrar nee inge tjafs och goja bara glada å riktigt rikitgt najsa människor väll ja umgås med, får väll se hur de går.

Ser också fram emot  en sommar ensam med polare på mitt sommarställe på öland de ska faktiskt bli riktigt gött.
Chilla med den varma sommarsolen (som inte brukar hålla sig framme så länge) men iallafall
Den här sommaren känner jag liksom på mig kommer bli riktigt jävla najs å de e ju tur de ;).

Jag vill samtidigt somjag nu fillosoferar  inte tänka allt för mycke på vad som ska hända känner mer för de här " ta dagen som de kommer"

Jag vill med de önska alla ett rikitgt najjs 2008 med glada och rikitgt skööna dagar. Hur va de, se dagen som sin sista*

See yaa!   ; )


RSS 2.0