Fett SWEET!

Puuh, jag vågar inte öppna dörren för alla läskiga barn som ringer på, jag ahr dessutom inget godis att bjuda på så då vet man ju inte vad de kan få för sig. Igår hade jag den mest mysigaste lördagen jag någonsin haft tror jag, det finns inte ord som beskriver det om man inte var där. Men åh så tacksam jag är för den kvällen mickan I lavja! Kom nyss hem från lowes hockey match och som vanligt har jag inga naglar kvar efter det.. Mitt stöd räckte inte hela vägen, men spännande i slutet vare oh ja! Nu sitter jag här denna söndagskväll och vet inte alls vad jag ska göra av den.. Det kanske blir en "sara göra vad hon vill" kväll för en gångs skull. När den tiden är kommen ska jag erkänna en sak, att jag faktiskt kan ha riktigt kul med mig själv, göra allt i sin väg och sitta och skratta åt sina egna skämt, de e bra härligt! nej nog om detta, nu äre dags för kek.

Vi ser det snöa, vi ser det snöa.

Nu är det fredag, jag vet inte varför jag vaknade så tidigt, ja börjar inte förrens om två timmar. Det snöar ute, och ja fick en sån där barnkänsla inom mig som man alltid får när första snön kommer. Sen efter ett litet tag insåg ja faktan och tyckte bara snön var jobbig och kall, ursh de kommer smälta och bara bli slask snart, fastna i håret, försena all trafik, bara vara allmänt jobbig som man alltid vuxna tycker att snö är. Men shit vilken upplevelse det var när man var liten och överlycklig, man kunde vara ute hela dagen även fast snön smällt och vara så jävla glad. De va då de, på den där gamla goda tiden. Fast ärligt, folk växer upp, men jag kommer nog aldrig bli stor!

Puss.


ser ljust ut

6 kilometer, bra jobbat sara! Gjort ett nytt passfoto, hunnit äta lite mat och beställt en Iphone 4 jarrå! Jag kanske dessutom inte borde berätta det här, men idag fick jag ett busskort inte plus men iallafall av en anonym kompis som hittat det på vägen. Hur glad blir man inte, han förstod inte hur lycklig jag blev innerst inne, ibland behöver man lite hjälp på traven och det fick jag verkligen.
det kanske finns lite hopp även för mig.. :)




SHIT VA GLA JA Ä

Låt mig bara bara älska dig
låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara dricka varm choklad
bara bara blåsa såpbubbler 
bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad.

Skrattirriterande

Ja nu har jag lärt mig, att det där med tur ska man inte ta för givet. Nu kan det bara bli bättre, för just nu ligger ja i graven på kategorin tur. Min mobil blev borttappad förra helgen, sånt som händer jaja, men hur ofta händer det att det nya simkortet jag väntat på på posten inte fungerar, nej då har dom tydligen råkat göra något fel. Hur ofta händer det att 3 just nu gör uppgradering för sitt nät och därför inte kan hjälpa någon inom tre förens ens på måndag. Hur ofta råkar jag tappa bort sim-kortet till det lånesim-kort jag fått ha under tiden..Och hur ofta kommer det sig att igårkväll försvinner mitt bankkort,id-kort och busskort. Jag kan meddela att ingen på den här världen ville stå i mina kläder just då. Det här innebar att jag inte kunde ringa några kompisar om dom sett nått för jag hade inga kontakter på min mobil, min mobil som egentligen var mammas eftersom jag lånde hennes för att min inte funkade vilket innebar att jag inte kunde ringa henne heller, jag kunde inte åka hem för jag hade inget busskort, jag kunde inte ens försvinna för jag hade inget id-kort! Idag skulle jag köpa en trisslott påvägen hem för jag insett att i det här läget kan det inte gå värre, jag kan inte förlora, men så kom jag på att jag har inga pengar.. JAJA en vanlig dag i mitt liv, strattirriterande för många men, vafajn sånt som händer!



.
.

Att skratta med någon, eller att skratta åt någon..

Gud vad jag är tråkig just nu, ingen bloggerska alls, har tappat lite glöden här på sarabogren.blogg.se hum... Jag har gått och fått lite ångest tror jag. Är på jakt efter lite äventyr tror jag, nått sjukt spelar ingen roll vad bara det är sjukt. Jag och min kära vän Emma har tillsammans med BeenerKeeKee upplevt vad som är sann glädje! Det diskuterades en del kring vår glädje till Beener när någon fick det att framstå som något negativt att skratta på någon annans bekostnad, men jag anser inte att det är ett hånskratt för att vara dum utan jag är glad att den här människan valt att driva om sig själv för att skapa lite glädje, riktig jävla glädje. Är det fel?
Här är han, killen som gjorde min dag!

Jag vill komma i form!


 

Nu har ja kommit in i en sån där slapp fas igen, jag sitter hellre i soffan med datorn en hel kväll än tar en promenad. Ja e så trött hela tiden. Jag måste komma igång igen!! Mamma har fixat så jag ska få träna gratis på ett gym, tack mamma det behövde jag! Nu har jag press på mig och nästan måste träna, SKÖNT

 


Såhär ser det ut när sara pluggar



Det där jag glömde berätta om helgen

Jag har klarat mig utan en tele en HEL dag? Ja, jag var ju så illa tvungen. Nu har jag en tillfällig mobil som jag lånar tills min beställda tuch mob kommer, den som ja har nu är desutom finare än den jag hade innan, det ända som fattas är alla nummer.... och mitt eget nummer :S suck.

.
den e frääsh
ofrääsh
respekt.

ANETTE 18

Söndag.. Den där dagen som är helig. Igår firade jag och 18 andra tjejer min bästa vän Anette på sin 18 års dag! Jag har väntat bra länge på att den kvinnan ska bli det! Kvällen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss och värre belv det när min mobil också blev snodd inne på white room. Det är sånt där man verkligen inte orkar med. Då insåg jag verkligen att mobiler är en del av ens liv, och man är hjälplös utan en! Jaja det var den kvällen, och vi hade ju faktiskt kul  där inne i övrigt och framförallt under middagen.

Sollentuna centrum

Idag var jag och min lollypop i sollentuna centrum och mycket riktigt gick vi till förkvällsstudion där vi hoppats på något mer än en mesig intervju och några bilder! Jaha några 35 000 shopping blev det inte så lätt, dom skulle höra av sig i så fall men de lär dom ju inte göra när tanterna framför oss satt och smörade om hur mycket förkväll har betytt för dom och att dom följt de sen det började och bla bla bla.. jag var iallfall ärlig och sa att jag ville vinna för att jag var en fattig student som inte hade 35 000 kr att shoppa för och att jag egentligen skulle vara i akut behov till det! jaja Jag och anette hade iallfall jätte mysigt i den fina centrumet <3

Imorn ska jag vinna 35 000 kr kläder av Carolina Gynning ja bah vet deh!

Imorn ska jag och nettan min åka till sollentuna köpcentrum, eftersom det är riktigt fint och pågår en tävling där imorn kl 5 som jag bara vet att jag kommer vinna! Jag har redan fått ett tecken inne i min dröm. Nu ska jag gå och lägga mig som en vinnare och drömma lite till HERRÅÅ!

Jag är kär

Ja jag vet att alla redan bombat med den på facebook och att alla redan tröttnat på den, men det totalt skiter jag i. Jag har blivit kär, och det blev jag nu. Därför måste jag lyssna på den absolut hela tiden för att mitt hjärta ska fortsätta pumpa, här är min kärlek PUSS

Så rolig var jag.

hejhej hallå, nu är det jobbigaste dagen på mitt veckoschema avklarad puuh. Har precis tagit av mig alla kläder som man gått med en hel lång dag i skolan och ser hur vit jag börjar bli! Det är inte roligt längre!! Eftersom den här veckan innehåller mycket som ska bli gjort gäller det att jag tar tillfället i akt och plugga, så rolig var jag. hejdåå
-
Min nya lista.
dom är svenskar

Kanelbullens dag


Magnus trodde han kunde baka kanelbullar
fina bullar på G

magnus gillar socker...
???
här har vi någon som iallfall kunde baka..
..och jag vill lova att det här är första plåten, för min frys är full med kanelbullar!!!

en massa jidder


Hej bloggen, ikväll är det fredag. Och för första gången känner jag mig inte redo för helg än. Den veckan har gått läskigt fort, så läskigt fort att jag inte hunnit ställa in mig på att det faktiskt är helg. Och om det är bra eller dåligt, ja  de e också en bra fråga, men anledningen är nog den att jag bara hade föreläsning i måndags, tema dag musik på tisdagen, ledig onsdag, sånglektion på torsdagen, och tre lektioner på fredagen varav en lektion var enbart en film, en hitta en bok i biblioteket, och den andra bara massa tjatter. Ska det vara såhär? Ska det vara såhär lätt? nejnej, trodde ja skulle komma undan... nej nästa vecka är istället en mardröm men det är då det, nu ska jag njuta av att det är fredag och mysa i soffan! Puss på min blogg

RSS 2.0