För mycke pizza..

hejhej, nu va de ett tag sen jag uppdatera ,har egentligen inte tid med de idag heller eller aah just nu, borde nämligen titta efter no provet som jag ska ha på fredag vilket jag verkligen inte kan. I helgen va jag på revyn och umgicks med en massa kompisar. Vi hade de faktiskt sjuk kul ,jag och mina faktiskt skjukt underbara vänner.

Idag va det projektdag i skolan mycke lek och stoj va de, dock inte alltiod så roligt när småbarn springer omkring och håller på..
Jag fick ettt speciellt uppdrag i och bristen på personal att hålla i en av aktiviteterna den här dan. Vi gjorde pizzor vilket va kul i början men tog på krafterna efter ett tag.Fick hjälp av mickan och tacka för de annars jahde jag varit död vid de här laget. Tänkte väll att vi också kunde göra pizzor efter varje grupp som kom in ,men när den sista gruppen av där och vi hade ätit 4 plus äppelpaj som vi lyckades göra i en av pauserna va vi inte så sugna längre..

men jag kan ändå rekomendera de för de e lätt och gott se recept längre ner puss!



Recept:
Tortillia bröd(tacobröd)
tomatsås(gärna med chilli)
paprika
champinjoner
ost(mycke
gullök
skinka
mm...

ha ugnen på drygt 200 grder men kolla tils osten smälter..
sen kan du äta och vara glad ;)
Ha en bra Alla Hjärtans Dag, de ska jag ha iallafall <3

troligtvis inte min dag

Idag har jag insett mycket, ganska mycke om hur och vad jag ska göra med mitt liv. de e så svårt i den här åldern bara att få och höra de man vill, det finns å mycket annat att täänka på ändå. Man glömmer helt enkelt bort sin lite av en viktig del i livet. de vi är i nu. Ungdomen, de e så mycke man ändrar på i och med att alltid göra som alla andra att inte riskera att änns bli sedd och lite av att sträva efter det normala livet. Vare sig vi vill eller inte vara så.
Idag har avrit en trist dag regnit och tråkig. Trött på skolan för de mesta..

Min parallelklass har också varit borta på klassresa till åre i snart fyra dagar och de e väll lite av dom som jag mestadels umgås med vilket betyder att dagarna varit ganska långa och vanliga. Förvånadsvist skönt att ha lite tid med sig själv för att kunna tänka lite när man sitter där på bänken i skolan å låssas läsa en tråkig bok för att fördröja tiden.
saknar lite glädjeryck här å där tror att jag behöver sommar. Allt e mycke lättare då och amn slipper skolan. Något som i och försig i år kommer bli tufft att lämnas ifrån, efter allla år i den här lite av en enskild skola som jag tycker att jag får lov att säga med de komunikationerna som vi har ... hehe

Jag tror inte att de här va min dag idag. och frågan e om de nånsin kommer vara de..  just nu ser jag bara fram emot sälen resan och pluggfritt INTE nationella prov imorn som ska hålla på i timmar om att skriva vilket jag varken kan eller vill, tycker inte jag är den med skrift erfarenheter precis snarare tvärt om..


För tidigt för att vara normal..

Igår vade täby centrum med mickan. Vaknade klockan för tidigt när mickan sa att vi skulle åka med bussen 10.27 jag sa okje och tänkte inte mer på de, somnade om och såg sen att klockan va 10 kom på att jag skulle ta bussen 10.27 sprang upp och hann faktiskt i tid. Dock lite halv sussi i huvet men helt klart vaken i övrigt mickan fladdrade på som vanligt och pratade om allt. I smma stund kom jag på att de va sjukt länge sen hon och jag varit nu måste varit flera månader sen och höll sammtidigt med henne med jämna melllanrum .

Mickan skulle åka till åra samma dag på kvällen så hon skulle köpa massa krams till de, såna där träkiga saker som tandborsthållare å sånt, plus att hon valde den vita fast de fanns flera färger! de e inte klokt. Färger blir man glad av och jag tänkte att när man ändå ska borsta tänderna som e så träkigt kan man ju kanske lätta upp stämningen med lite färg! :D aah eller inte förståss..
ibland e jag rena flummet, men mickan verkar gilla de! XD haha.

Såg en skymt linnea som såg pigg ut som mörten där på morronkvisten och måste undrat vilken mulle jag är som åker till täby vid 10 liksom.. hann inte känta på de själv faktiskt!

Just så färglöst som de va kan jag ju glädla er me att jag faktiskt köpte en ciris rosa tröja som e as mysig där efetr också svart långärmad träja och ett par mjukisbyxor tyckte att de va mysigt dock har jag minst hundra hemma..
de vart mysigt och vi åt på donken med toaletterna fanns inga platser kvar.. tur som de va var det ingen som gick förbi ut med kol i magen så de gick bra! Därefter skulle jag på midda hos nåra gamla kompisar med mamma å pappsen likosm syster yster! de va mysigt och maten va super därefeter va jag slut och råka somna :O
lördan slut...

                                                                           


RSS 2.0