va bara dig själv

Alla har vi kapitel i våra liv, somliga bra och somliga man helst bläddrar förbi. Idag vände jag blad, ett nytt kapitel. Det kändes bra riktigt bra till och med. Jag hade dragit ut på det alldeles för länge, så länge att jag glömt bort vad det egentligen handlade om. Ibland tappar man tråden, det gäller bara att man inte tappar den totalt. Något jag själv tror jag varit nära att göra. Helt förvirrad, har jag följt andras vägar istället för att fokusera på min egen. Idag insåg jag något som ingen utom jag själv förstår sig på. Nå mitt mål. För alla har vi mål att önskas uppnå annars finns ingen drivkraft till någonting, då slukas du upp av andra och du själv försvinner utan att någon märker någonting. Det är viktigt att skilja på två saker: att ta åt sig och insperaras och att ta åt sig och försöka efterlikna. Det finns ingen mening med att efterlika någonting som redan finns? Jag ser inte det nödvändiga i det. Det viktiga är att man gör det amn själv känner, vilket är en väldigt förutsägbar mening man hört många gånger men av orsaken att den faktiskt stämmer väldigt bra tror jag.


It must have been love


Hej jag heter sara och jag är 17 år gammal

Läste i tidningen att ungdomar under 15 år inte får köpa energi dricka längre, ingen red bull eller något liknande. Kanske är lika bra, men samtigt som jag förstår att det är onyttigt kan man ju lika gärna dra upp andra saker som också är onyttiga. tex chips, cola, mc donalds och allt va det är. Jag menar snart får ungdommar även jag inte köpa något alls. Jag skulle till exempel köpa lite mat och dricka till en middag och tog en cider där det stog 0.5 % alkohol.. ni tror inte att jag var tvungen att lämna tillbaka den. Hej alla i kön jag heter sara och jag är inte 18! hur pinsamt var inte det. Jag tror dessutom att barnen kommer tycka det är mycket coolare att dricka red bull nu eftersom det är mer förbjudet. Det gäller ju allt annat också som man inte för köpa eller göra p.g.a. att jag kanske är en dag under 18. Dagens ungdomar håller ändå på och spårar.. Undra om det hade varit annorlunda på ett bra sätt om åldersgränsen var lägre till allting? Eller hade det varit ännu värre då? Men i andra länder får man ju köpa dricka hur gammal man än är och dom människorna dricker ju mycket mindre än oss. lite klurigt detdär..


linkin park- shadow of the day


PALLA

Upptäckte att ett blodkjärl spruckigt i mitt öga, som tur är kommer det att läka.. Det sägs att det händer när man är stressad, och jag kan utan tvekan instämma. Jag tror inte någon skulle orka tänka så mycket som jag gör just nu. Det går så mycket onödig tid på saker man tänker på att man borde göra, som man ska göra, och som har gjorts. Varför helt ärligt, tänker man på saker som redan hänt, hålla på att ångra sig och massa. Det är ju bara jobbigt när man istället bara låter saker hända,kanske rent ut av gör något åt det man ångrat. Om man ångarar sig det vill säga. Man borde uttnyttja tiden mer tycker jag, för hur kul är det att sen sitta i sin lilla gungstol, sticka och tänka på allt man borde gjort. ursh tanken på att vara gammal gör mig inte mindre stressad så ja tycker vi lämnar det. Imorn är det Dans, jag längtar! Förra veckan var jag inte med eftersom jag var sjuk. Och på torsdag är det cooper test också jätte kul?.. vänta nu nej.

Jag trodde jag var vig..






saras helg

Hej jätte käraste blogg. Nu sitter jag och pluggar lite musikteori, jätte svårt tycker jag. Gilla rinte när det bara är massa tecken överallt man ska förstå vad dom betyder, ser inte det roliga i det. Det räcker väl med att man vet hur man ska spela och sjunga, eller? Jaha sitter iallafall här och är jätte förkyld också som ett litet plus. Men livet är inte pest jag jag har haft en jätte bra helg.

I fredags hade min kompis 19 års fest och det var jätte kul, sjukt att jag och mimmi hade samma outfitt när plaggen kommer fårn utlandet och är från 60 talet. Jag menar det är inte så att chansen var stor att vi skulle ha en likadan topp. Igår var jag hos Victoria på tjejmiddag och åt tacos. Jamlia hade gjort världens godaste cup cakes och vi åt dessutom kladdkaka med grädde. Och nu sitter jag här waaow


jag menar hur goda ser inte dom här ut att vara! hallå
Jag, Victoria och Nina satte såklart på oss hattar. Fina dessutom!


Här är den jätte goda maten, ni ser ju hur gott det är!


Tors dag

Vad hände med veckan? Det va ju måndag igår ju, varför är det fredag imorn? Skönt har sovmorgon iallafall. Jag hann faktiskt köpa lite grejer innan jag åkte hem från skolan, en marinblå hålstickad tröja och ett par jätte stora silversmuttsiga örhängen från indiska. Det är ju fredag imorn måste ju vara fin då. Sen dök det helt plötsligt upp ett till problem, jag blev bjuden till en 19 års fest men så lätt fick det inte lov att vara, man måste nämligen ha dresskode, och det skulle vara mycket uppklätt och gärna utstickande om jag känner julia rätt.. Vilket betyder att jag måste kolla runt i hela täby centrum imorn igen för att hitta nått riktigt bra. Det är ju faktiskt kul att klä ut sig också.

Imorn ska pappa på fest tillsammans med kungen. Det är priser som ska delas ut, middag, efterfest och hela kittet. Jag märker att pappa är taggad, han gick nyss och klippte sig, noppade ögonbrynen :O och har köpt ett par nya lackskor, lilla gulliga dig.. Det är bra pappa när det gäller så gäller det fullt ut så ska det vara!


svininfluensan

Svininfluensan.. det är reda en i min klass som haft svininfluensan och sa att det känns som att huden kokar och du mår dåligt i en vecka, ursh jag är rädd sitter nämligen och har ont i halsen! Sen när folk säger att man dör av den gör ju inte det hela bättre! Mamma sa att dom skulle ordna vaccin mot det till alla skolor i oktober, men då kommer ju hälften redan haft det tror ja!

jag, max och victoria satte oss och lyssnade på black ingvars som jag förvånadsvärt lyssnade på när jag var liten, kommer ihåg den där skivan med mackaroner, herre gud alltså. Sen gick jag och max och shoppade faktiskt i täby centrum, blev en hulkentröja från herravdelningen och en grå halsduk, tror jag ska ha på mig det imorn, vi får väll se :)




Inne på Majs revir

idag kom jag till skolan kl 9 men vi började tydligen 12.. fast det va rättså skönt att vara där tidigt och bara chilla lite innan. Hela dagen i sig var rätt meningslös och efter att vi slutat runt 3 skulle jag gå till täby c och möta david.. Jag var typ lite rädd, men han hade ju min ipod så va skulle jag göra! Sen satt jag och niklas kvar i skolan helt själva till 6 för att vi skulle lira i aulan.. En lärare kom fram till oss och sa att vi skulle gå till personalrummet och få middag. Det är inte varje dag man hänger i tibbles personalrum med lärarna, men det gjorde iallafalll jag och niklas, lite coola och så. "Vi fick till och med bubbelvatten" 


RANDOM

jaha och så var det söndag.. igår va ju bara en sjuk kväll! En kille frågade på bussen till kyrkbyn om vi ville komma med till en 20-års fest han skulle till. När jag kom dit undrade ja vilka alla var, kände verkligen inte igen en enda.. men ja kände att stämningen va på topp. Huset var från 1912 jag menar det säger ju allt. Det var så otippade människor och jag skrattade så jag dog när vi va där i mitten jossan asså finns inga ord här!
har inte haft såhär random kul på länge.. Sen drog jag jossan och elin hem till min mormors lägenhet också jätte najs, pizza på morronen menar de kan ju inte bli bättre! Nu åt jag nyss tacos för alla som ville veta och jag är mätt!
 



Jahaaa..

Tja, idag va en av de skönare dagarna på mitt schema faktiskt! Igår gick jag på dans för för första gången på några år, har glömt varför jag slutade eftersom det är så kul. Idag köpte jag ett par vita skor som jag fick för 49 kr eftersom provexemplaret va enda paret och va lite smutsig. men tillräkligt bra för att jag skulle köpa dom. Imorn ska jag sjunga i aulan och eventuellt ska några komma och kolla för att sen se om dom vill att jag ska vara med i ett projekt framöver där vi får spela in nån låt eller vad det var.. skulle vara hur kul som helst i så fall!

RSS 2.0