I Am.. Sasha Fierce

Beyonce, onsdag 13 maj 2009, kl 19.30 

Beyonce, onsdag 13 maj 2009, kl 19.30


Ericsson Globe, Stockholm

Den mest efterlängtade turnén 2009, Beyonce´s "I Am.. Tour" kommer till Europa och Globen och är hennes första sedan "The Beyonce Experience". Det blir även första gången hon framför låtarna från nya skivan "" live. Albumet innehåller superhiten "If I Were a Boy" som toppat singellistan i Sverige och runt om i världen.
Beyonce´s nya turné utlovar en fantastisk show tillsammans med hennes extraordinära band där hon kommer att framföra sina hits och klassiker och självklart bjuda på överraskningar i en nyskapande och magisk konsertmiljö.

Endast direktbetalning via internet.







Mando Diao <3

Igår var en galen dag, har väntat på mando diao konserten alldeles för länge. och nu vare dags. Jag åkte först in till täby där jag faktiskt köpte en svart skinnjacka på gina, jätte snygg! Men det slog mig i huvet sen att jag skulle behövt dom pengarna till en mando tröja ju! Sen mötte jag upp desiree och gustaf, satte oss å åt!
Kön va inte alls längtråkig utan gick ganska fort, hur va de på slipknot Gustaf lång kö?... Förbanden tog den mesta tiden som ja skulle velat mando spelade på istället, eftersom det gick så fort när dom väl kom in och tiden innan va rätt seg! Men allt va de värt och nu har jag sett dom.  Och mando tröjan får ja väll göra en själv kan ju inte vara så svårt ;D

Sjukt trött som jag var, hade jag inga val än att åka till hässelby på 50 års fest direkt efter konserten eftersom min sista buss gått. alla låg väll lite halvslitna när jag kom dit men de gjorde bara mig mer passande eftersom ja va riktigt sliten! tog lite rester faktiskt och gjorde det bästa av situationen.  Men jag lovar jag har inte sovit såhär gått på länge =)

Bästa Mando Diao




Good morning Herr Horst

Hejsan alla glada.

Idag valde ja och jamila att skippa engelskan och plugga historian men eftersom det tog en timme för maten vars jamilas var tre pannkakor med fryst tre års gammal jordgubbsglass och lingonsylt, och totalt ofokuserade jamila och sara fick vi inte så mycket gjort, sitter därför nu och hetspluggar, vilket e min grej, gillare faktiskt. Blir typ taggad men samtidigt inte när man vet att man e för sent ute.

Annars sitter jag här och lyssnar mando diao låtar cus det är jag och mando diao på lördan kl. 19.30 som gäller! <3



Where'd You Go

Tja igen, tisdag idag = musik. Idag har jag hunnit med både piano och sång lektion plus att jag spelade trummor på ensemblen, grymt kul när vi fick till låtarna på plats. Annars har det varit segt i skolan, säg när är de inte de.. ajaah eftersom jag har hundra prov den här veckan sitter jag på datan lyssnar på musik och gör ingenting! Mamma gör våfflor och livet är annars på topp!

Den här låten ger mig en hel del minnen från åren som varit possetiva och negativa och är en as bra låt tycker jag! Take care / Sara<3


måndag

måndag bästa dan? tveksamt

Började dagen med spanska inte fullt så roligt, senare skulle jag och mamma åka in till stan och prata lite med med doktorn ^^ Och snacka om att vi virra men mest virra mamma efter att ha snubblat på sig själv och kunde inte få stopp på farten så hon drog rätt in i en stillastående bil å ramma som en sten på marken, hur illa de än va så gick de inte att inte skratta och som tur va gjorde hon inte illa sig men lite shaky kan man säga ^^

Nu har jag varit på gitarren hundra år sen.. och spelat orion en jätte fin låt som ja lär mig



Oh fuck´it


Juste..





Dagen absoluta nötning:

remember this song?


ruulig


RSS 2.0