Dan före dopparedan

Idag har varit en sådär mysig julpysseldag. Jag frida lowe och mamma (pappa försöktre få granen att ställa sig på sin plats)  satt bestämmt hela dagen och gjorde julgodis. Vi är ju trots allt Bogren´s. Eller ah nästan lowe är väll mer av en nykomling.
Jag har redan börjat känna på julklapparna och skakat en å annan med, jag har mina aningar men det är inte lätt vill jag lova. jaha nu sitter jag faktiskt med med min familj och spelar bingolotto hehe de e väll lite av en tradition nu för tiden. Dagen har varit bra och slapp med mycket mat och imorn är det julafton och det ska bli rikitgt mysigt och nice. Nu ska jag gå och lägga mig samtidigt som jag kollar på klockan och ser att den faktiskt har passerat 12 slaget för länge sen, vilket betyder att det är jul :D 

Godnatt (h)


 image11image12


Välkommen till min nya blogg!

jaha, nu har jag också en blogg som sisådär  ett 1000 tals andra ungdommar. Men trots det känner jag mig ändå nöjd att kunna säga att min blogg här med öppnas och att jag nu är villig att dela med mig en del av mitt liv fritt för vem som helst.

Sitter konstigt nog och funderar på vart mina känslor för julen tagit vägen.
Dom där känslorna som efter varje år svalnar mer och mer.
Dom där känslorna som man hade som liten då man verkligen längtade till julen.


Jag minns t.ex att jag och min syster alltid hade en varsin kaländer där man fick öppna ett litet paket varje dag ända fram till julaftonen.
Jag kommer också ihåg att det sista paketet alltid var stört och mest intressantaste trots de flertalet andra paketen som låg under granen.
Trots julstöket och stressen med både skuolbetygen och klappar så gillar nog de flesta julen mer eller mindre, iallafall jag!

Den här veckan har varit en så där riktigt nice och chillig vecka. Jag har som dom andra på min skola nästan inte haft några lektioner alls,iallafall inga seriösa. Och med det hinner man med sig själv och kan göra lite vad man vill. 

Vändor till stan och täby har det varit iallafall men känner mig ändå ganska färdig med julklapparna. PÅ onsdagen var vi med klassen till museeum i stan som jag underskattat hela förmiddagen åt men som jag ändå tycker var mysigt, att man t.ex faktiskt fick känna den där känslan att vara fri från läxor med sin skolklass.
Därefter spelade jag av mig lite på gitarren med Mange som e en sköning till lärare men som man innerst inne förstår att man inte skulle kunna ha för många av på en skola.
Dagen därpå var det torsdag och en dag kvar till skolavslutningen. Den dagen julpysslade vi med klassen hela dagen och låssades ha roligt fast lärarna egentligen bara försökte få dagen att rinna iväg. Irriterades på att dom faktiskt inte bara kunde ha låtit oss sluta.



Men i slutet på dagen bakade jag lussebullar med Anette Fredrik Marcus och Harald och de vart ändå en helt okej dag det med efter det att jag hämtat högtalare och satt på as hög musik så ingen kunde missa min dans på bordet. haha då jag förvånades av att se en hel klass sitta och stirrsa på mig från sina stora klassrumsfönster och sedan stälde sig på bordet och följde mina moves och läraren förökte få ner dom då dom bara fortsatte hoppa och dansa på sina bord.
Jag som stod på bordet i ett annat klassrum med as hög musik bara fortsatte shaka loss.
de va ju så underbart att se alla småbarn så lyckliga och dansgalna att jag bara höjde och dansade ännu mera.

Fredagen var inne och det började med en musig sammling i idrottshallen med barnkörer som sjöng efter det åt vi allt vi bakat och lussebullarna blev ganska lyckade.

Mer sång vart det och sedan var det diplom utdelning då man nämdes till årets insattser jag blev faktiskt nämd till årets glädjespridare.
Sedan var det tack och hej på alla lärare sammtidigt som man fick ett stort kuvär med betygen. Jag blev chokad och super nöjd. Fast den som var gladast var nog ändå min pappa som nästan höll på att gråta, aaahw gulle far där!  På kvällen var det jul middag hos en tjejkompis och vi åt så vi dog sen gaddade vi oss in om tittade på sunes jul som faktiskt kan va de skönaste programmet.

En lyckad kväll det med!


Idag är det lördag och jag har varit i täby en sista gång och hittat en julklapp till min kompis ska kanske iväg ikväll men ska föst titta på svensson svensson som också e en glädje till program.
Imorn blir det paket inpackning städning och julgranspynd som gäller! sen är det inte långt kvar! :D

Nu ska jag gå och snatta lite knäck i frysen men vi ses imorn HEJ SÅ LÄNGE!


 image6 image7 image8






RSS 2.0