vem vill bli gammal

Igår fredag, sjukt trött men jag och en kompis bestämde oss ändå för att träna lite så vi gick till simmhallen i tibble och simmade faktiskt mer än en halvtimme nått ja inte trodde om mig själv,
Efter de skulle vi dra direkt för att fira en kompis som fyllde år, måste ju säga att ja inte ätit nån godare tårta och framför allt inte så mycket..

Vägen hem vart ju inte ritkigt som vi hade tänkt oss, efter nåra omvägar i lerigt mörker mötte vi en farbror hängandes på en brevlåda, måste vart över 80 bast. Och vi insåg att vi va tvungna att hjälpa honom. dörren va öppen och han hade fått för sig att han skulle till nått lucia tåg eller nått.. Vi satte honom på en stol i hallen och ropade om de va nån hemma vilket han var absolut övertygad om, antagligen var det ingen hemma där och kommer inte vara på några dagar. För efetr att vi pratat med grannen så förstog vi att han bodde ensam. vi ringde folk överallt men polisen sa e han inne i huset bra, då i nån kan ni gå! schysst. Nånting om blöjor sa har också men dom detaljerna undvek jag att lyssna på. vi va väll där i nån timme då de för en gångs skull kom nån hemhjälp.
Påvägen hem insåg ja hur mycket ja inte vill bli gammal..

sen va de sleep time för mig..

Ny skola nya tag

Japp, nu så tre år senare....men jag har inte haft tid med tanken på att sätta mig och skriva i bloggen.  Mycke har ju hänt och jag har börjat tibble musik för den som inte redan viste de, känns bra! Gillar musiklektionerna.. dock inte gehör teorin kanske. Mycke godis har det blivit också lite dåliga vanor om ja ska ta de kortfattat. men också en hel det nya vänner som idag gör min dag så bra!

Idag:  har jag ångest för öppet hus som är på måndag då ja ska sjunga för första gången i tibble med en låt jag verkligne inte gillar.. Idag har jag också insett min skoltrötthet och längtan till julen, för idag har jag ätit en lussebulle. Idag har varit en vanlig dag och idag ska jag göra nånting jag aldrig tidigare gjort....

Sisat: Våga ta för dig annars gör någon annan det istället


Lost


RSS 2.0