till en början

Idag va en seg dag, skulle jobba och hade så sjuuukt ont i fötterna, jag börjar väll bli gammal.
Jag är inte lika vig längre, förut kunde jag ju gå i spagat och allting vad har hänt?
Häromdagen försökte jag göra en brygga som jag lätt kunnat så länge, och på vägner kände jag hur det plötsligt stramade och gjorde ont.
Nu hade jag iallafall kommit ner, så slog det mig att där stod jag halv vikt och kunde inte komma upp?
Har jag problem eller, åldras jag i förtid? min ungdom har ju bara börjat, i den här åldern ska man vara i som mest form.


Jag tror bara att jag kommit i obalans de måste vara för att jag inte tränat på ett tag, jag är så upptagen hela tiden men med vad?Vad är det egentligen som gör mig så upptagen? jag har inga fler aktiviteter och jag e ju för fan ledig de e ju sommarlov?.. Jag måste UT OCH SPRINGA
Men vad ska jag få min ork ifrån? hur ska jag kuna dras emot frestningen av att bara ligga i sängen till 12 äta frukost i hundra år och gå ut och sola..

Jag måste nog ta tag i mina vanor, man blir så hemma blind att man inte änns märker hur faktskt lat jag är. Jag enar vem går ut och springer varje dag? Antingen så gör man de tror jag, eller så pallar man helt enkelt inte, vilket kan leda till mycke dåliga resultat.. jaja blabla bla.. Jag får väll börja hurta upp mig lite!! de e de enda som är utvägen för mig nu..

Såg finalen matchen, vare bara jag som tyckte att de va r'ätt lag som vann. Gooo spanien! eller aah Fernando Torres.. med andra ord,jag e kär den enda målskytten i final matchen gjorde det ju hela bara till ett plus som nästan gjorde att  det blev för mycket av det goda.

För mycke snack för lite information, nu babblar jag som vanligt..

Idag har jag ätit hemmagjorda fallafflar, pitabröd med grillade grönsaker,köttbullar och cream fresch, till middag ät jag keb rulle from roma.. där kom det igen och sist men inte minst fick jag ett smakprov av en annorlunda efterrätt som mamma tagit av ett recept. Choklad,honung,citron och avokado konstigt nog gjorde smten till en speciell och annorlunda rätt med lite hallon i toppen, de va helt okej och jag blev mer än mätt!!!!

tack och hej see yaaah! <3

Allt för länge sedan..

Jag vet det har gått en väldigt lång tid sedan jag skrev här, det har hänt otroligt mycket sedan jag var inne sist och jag vill därför göra det så kortfattat som möjligt för att inte tråka ut någon vilket jag är ganska bra på.
Jag är ju somsagt gundent töntigt nog, gått ut nian med andra ord, otroligt skönt men samtidigt lite av en otrygghet. Hälften av dom jag gått ut med har jag känt sedan dagis vilket kommer göra det svårt att glömma dom. Men alla är vi nog ändå glada över att få börja om. Bal har vi haft som liksom hör avslutningne till, sommarlovet har till och med hunnit börja ju mer jag rabblar upp dessto större blir mellanrummet JAG HAR INTE SKRIVIT PÅ 1 MÅNAD OCH 3 VECKOR!!

Sex and the city filmen har också kommit ut och från media har den fått många possetiva kritiker inte så svårt att tro, men jag har också hört av vänner att serien är bättre, som de också brukar vara..
Jag har hunnit vara en vecka på öland och firat midsommar med en kompis Josephine, släkt och familj. Åkt gokart om inte annat dock inte badat i havet men har inte riktigt haft det vädret, kommit hem och nu är jag förkyld men jobbar ändå till 9 varje dag.

De e lite såhär sommarlovet har börjat för mig inte mycket till en början men det kommer!!!
Ska börja skriva mer, men det kommer hända att det blir mellanrum såhär nu på sommaren men ska göra så gott jag kan
Tills dess får ni ta hand om er!!!


Jagoch Anaya innan balen...


RSS 2.0