Jobb Jobb Jobb

Igår var det jobb jobb jobb. gjorde min största tabbe inför helt fel människor SÅKLART! det var jätte mycket hets och svetten rann vill jag lova, och även fast 4000 avdraget på kortet istället för 400 låter mycket är misstaget inte svårt att råka ut för. Skönt att jag gjorde det då, och att jag var tvungen att lämna tillbaka 4000 i kontanter, jag blev nog inte lika omtyckt av honom efter det, men som sagt vad fan gör man i det läget? nej precis, jag hade tur att problemet löste sig hyfsat lätt, var väl alkoholen.. tack och lov för den ibland! 

FEL SMS

Till: Mamma
Sms: Hjälp mig, jag kommer inte ihåg ett skit, men folk säger att jag var sjukt full och hade sex med Henke, stämmer det :o ?
Svar: Jadu, för det första så har du utegångsförbud i resten av livet, och vad fick du spriten från? Vi ska prata!

Förklaring: Ja, kom ju lite fel . Skulle till en bra kompis som var på festen, men hamnade hos mamma istället, sa att det va ett skämt sms man skulle skicka till sina föräldrar, men hon trodde inte på det.
Till: Min chef
Sms: Kan inte du snälla åka och skotta vår garageuppfart om det snöar i helg? Vi kommer hem på söndag. Du kan komma och äta hos oss då.
Svar: Nej det går tyvärr inte. Jag är fullbokad hela helgen. Vart ska ni? Ha en bra helg så ses vi på måndag

Förklaring: Skickade det här till min chef istället för vår son. Värsta var att jag inte tittade till telefonen på hela helgen. Vi pratade med barnen med pappans mobil. På måndagen sa min chef "tur att det inte snöade i helgen". Jag fattade ingenting men när jag pratade med sonen om varför han inte kom och åt så fattade han inget. Han hade inte fått smset så då tittade jag i utkorgen och skämdes
Till: Pappa
Sms: Du har ju problem. Du ska alltid visa mig dicken när du är full. hahah Konstiga människa :)
Svar: Inget

Förklaring: Skickade till min pappa men skulle skickat till min killkompis. Pappa undrade vem det var som var så konstig eller äcklig.

Här har ni bevisen!

Vem har inte en sån kopp?
Sara: gud sig förbara, åh sara vad du är bra! En pärla bland kvinnor en toppenbrud att ta på allvar med underdånighet ( vad nu det betyder..?) För annars ska man veta man får en minnesbeta, och fastän så klart hon alltid har rätt följer man Sara så lekande lätt. 
Sen om det stämmer in på mig är ju nått man kan diskutera men, härskarinna sitter rätt fint så jag forsätter gärna dricka te ur den koppen! 

Smaken är som stjärten, alla har en



sommar tack!

Kom hem kl halv 8 idag, först stannade vi kvar efter skolan och repade lite sen går ju tågen som dom gör.. och bussarna gick inte alls. Frida min kära syster hade tappat bort sina bilnycklar så vi fick lifta av maddes mamma! Jag sitter och kollar på massa sommarbilder.. Hur skönt skulle det inte vara? jadu det är fan frågan..

True Colours


Sämsta dagen i mitt liv.

Först och främst måste ja ta en buss tidigare för att inte komma försent till skolan, med alla äckliga förseningar som är i och med snöovädret. Skönt att det är -25 när man går utanför dörren också. Gjorde ett prov som jag sög på och åkte hem, trodde jag.. Bussen svängde inte ens in på min väg utan jag fick gå hem från stora vägen en jävla bit, skönt att det var så varmt då.. eehm nej, jag sprang sista biten för att jag trodde jag skulle dö i nått dike. Jaha kommer hem, och vad upptäcker jag då, jo hela familjen är på visning i Vaxholm och ingen har lämnat nyckel ute.. Jag hoppade först omkring i hopp om att inte hjärtat skulle stanna i kylan, sen kom jag på att garaget var öppet så jag gick in där, letade upp vad som fick bli min filt och satte mig i ett hörn för att få upp så mycket värme som det gick. Jag hittade en Pucko och n chokladbit som låg i förrådshörnan där vi kan lägga lite saker ibland för att det inte får plats i skafferiet. Och där satt jag med chokladen i handen och grät. Jag ringde runt och frågade kompisar som bodde hyfsat nära mig om jag kunde komma och värma mig där, och tillslut fick jag tag i en. Jag tog satts och sprang hela vägen dit, lyssnade på sommartider och ramlade flera gånger för att mössan och halsduken täckte min syn, jag brydde mig inte längre utan sprang iallafall. 
Nu sitter jag här kom nyss hem, och får reda på att vi ska ha visning på mitt hus redan imorgon kl halv 10 till och med. Jag ska alltså städa hela mitt hus till klockan mitt i natten, när jag dessutom har en läxa som måste göras tills imorgon, så just nu vill jag bara gömma mig någonstans och vakna upp i ett annat land där allt är varmt och lugnt
detta är en dag jag inte ska försöka komma ihåg FY! 

.


Röj en mina

 

Idag har jag varit ledig hela dagen, mmm.. Jag och några kompisar chillade, tittade på film och rökte pipa igår och som vanligt somnar jag, och vad jag fick höra efteråt gjorde och sa jag en hel del saker jag inte har en aning om. Nu har jag nyss kommit hem från Röj-en-mina galan som jag egentligen skulle varit med på, men jag hade missat så mycket så det var lättare att inte vara med alls. Den var jätte mysig och nu sitter och äter på dom goda mackorna ja lyckades göra!På ena halvan av mackan är det skinka och ost rullade med lite sallad, och på andra skagenröra pch till det jordgubbste med honung!

Hjärtat har motiv som förståndet inte alltid känner till.

 

Alla hjärtans dag

Nu sitter jag här på alla hjärtans dag, vaknade för inte så länge sen och klockan är väl runt halv 1. igår gick det bra på jobbet, och jag inser hur mycket roligare allt blir ju mer man lär sig, för jag kan långt ifrån alla drinkar, men ja lär mig lite hela tiden.. Jag pratade med Niklas också som är ansvarig på sportsbar, och han sa att till och med 14 åringar får servera sprit, bara den ansvariga är över 18 år. Det låter sjukt tycker jag, men om så är fallet är det ju lugnt för mig. Dock inte lika coolt att vara under 18 där längre men!
Det här blev kvällens drink för min del, jätte god! 

 

Recept

 

8 cl Mjölk
2 cl Baileys
2 cl Kahlua
2 cl Amaretto

 

Sen shakar du allt tillsammans med is. Smakar som semlor, lite åt mandelmassa hållet fast mycket godare

 

 

 

Hoppas alla får en fin alla hjärtans dag förresten!

inte för att jag är ett stort fan av just alla hjärtans dag och hela den biten

 jag har ju dessutom ingen kille men iallafall

 




taartaa


Åh nu har jag precis gjort färdigt tårtan för ikväll visst vart den fin? Jag vart iallafall nöjd med den, ungefär den enda insatsen jag gjort idag faktiskt. Ska nog gå och göra i ordning mig för snart kommer mina kusiner och då är det ingen rast eller vila längre. Sen ska jag åka och jobba vid 10, hur ska jag orka detta! 

Am I Wry? No


Ni får min dag att bli lite bättre


RSS 2.0