Skära skaren och Bert Karlsson här kommer vi !!

jag har svikit er, men inte allt för mycket hoppas jag .. de har hänt en del bra och dåliga saker men dom dåliga sakerna skiter vi i  Jossan har fyllt år GRATTIS 16 år, tyvärr vart de inte riktigt som vi hade tänkt oss där i slutet men vi får ta och göra om det, det lovar jag dig! <33

Imorn ska jag och min kompis Anette till Skara! Där ska vi bo i tre dagar sova på ett ställe och såklart gå på skara sommarland! Solen följer oss hoppas jag, de ska bli jätte kul och vi har ett kök i rummet där vi får göra våran egen mat ingen servic här inte ! Vi ska göra de kul och et kommer det att bli för där rök min månads lön..  :P

Saknar er Mikaela och Anaya så de e sjukt, är nog mer orolig är era föräldrar .. Fan va ni måste ha det bra, för det hoppas jag verkligen <33333333333

Det var allt för mig och jag tror inte jag kommer kunna skriva föräns på sönda så jag kommer hem, då får ni svar på min lilla resa, tills dess önskar jag er tre riktigt härliga dagar !!!

Stan

Idag var vi i stan och titta runt lite, som vanligt skulle vi äta hela tiden på cafén, men det hör ju till om man tar med sig josefine.. humm jaja köpte en T-shirts på Monkei och en fick spegel som var jätte söt, när jag kom hem träffade jag mina små pingel tjejer varav en skulle ut i vida världen i tre veckor.. Så va tvungen att säga good bye MICKAN <333 Som ska fara genom hela USA så sjuuukt nice att man bara vill stoppas in i nån ficka och följa med..

Jajaj min tid kommer väll de me.. men sverige e väll inte så pjåkigt så fint väder som vi har å så.. Eller? :D
man nöjer sig aldrig så e de bara, kan ju inte få allt!

JAG KOM IN PÅ MITT FÖRSTA VAL I GYMNASIEINTAGNINGEN !!!!
de blir nog nice med de tror jag känner ju så många redan som går i tibble vilket kanske gör de värre vi får väll se..

Bye bye!

lite allt eftersom..

Mitt internet har laggat satt tro inte att jag smet undan med flit!
Idag har jag vairt ute på möja och ätit och myst. Jätte mysigt ställe, var dock tvungna att vara i vaxholm halv 9 för då gick båten. Satt man var ju inte den vackra synen precis :D Därefter gick vi i vaxholm ett tag och fikade med mera, en helt lugn och mysig dag helt enkelt, sen träffade jag mina lirare vid hamnen och skulle egentligen sova i båten tillsammans med dom men vågade väll inte riktigt x ) kom hem framåt morgonqvisten och skulle till stan därpå och kika småt och gott i butikerna.

japp de va väll tisdagen, ses <3


Dansgalningar!!

Idag har det varit piss väder, vi skulle egentligen åka ut med en båt och äta på resturang men det blev inte så pga Sverigesommarens fina väder!! så de blev segis dag. Träffade nåra kompisar och gick ner till hamncafét där jag ska jobba lite senare i sommar, jätte mysigt : ) becca, morotskakan va jätte god :P !!!!

Sedan gick vi till mickan och mös ett tag till tills vi insåg att klockan va matdags och för mig att dra mig hemmot och äta pasta med köttbullar och pesto lite av de vanliga när man är hemma själv, då man egentligen borde unna sig lite mer än vad man gör. Iallafall så kom nåra kompisar till mig över istället medan jag satt och lyssnade på alla gmmal musik som jag har på datan drog upp volymen coh där stog vi och dansade, tre tjejer och as hög musik, underligt nog hade vi så sjukt kul tills vi blev alldeles svettiga..  behöver nog lite fest känner jag!! : )
Med glass och varma hallon och ytterligare ett par goda skratt så va natten inne och jag som har en för jävlig hosta känner nog att jag behöver lite sömn och dröm.. Imorn  ska jag åka till sandhamn och äter middag hoppas att vädret blur lite bättre!.. Tiis dess hade bra !

Sara




RSS 2.0