Minns du verkligen allt?..

image50

Tänka sig nu är det snart ett år sedan vi var tillsammans och det gör mig oroad för kanske så fort tar det också för mig att bli 50 år? vem vet ... tiden rinner än ur händerna ibland, och idag när jag och mickan var inte på promenad upptäckte man hur länge sen de va man gjorde vissa saker som man egentligen inte får glömma bort, de gäller även er som går i min skola, snart skills vi åt de e inte lång tid kvar och jag hoppas inte vi slinker ifrån varann för alltid... ni alla som funnits i mitt liv kommer jag aldrig glömma tro mig! <3333







A lack of color en låt man aldrig glömmer:


DIF- MALMÖ

image48

naaajs bild jag ljööööög! :)

Elli 16 år <3 / fredagen..

Dagen började med calle och hans låt Black bird med the beatles som fick mig att nästan gråta jaah de va ju så fint och man kunde lungt och sansat fortsätta dagen. därefter firade vi min käresta kompis Ellinor 16 år! De vart lyckat och maten vart sjuuuukt god, ni e så fina mina kära små vänner <333image47


sara,elli jossan,sofia, becca och becca <3


Ännu en dag..

Idag skulle jag egetligen träna lite men de blev inte så helt enkelt.. utan chillade med äppelkaka och anette istället. Ibland kan min mamma göra så sjukt goda saker! sen hittade jag och netti ett gammalt DJ spel där man gör egna låtar as kul ahah lite B men whatever .. vi har också planerat en film som vi ska göra till ett projekt i skolan, om deblir lyckat så blir de nog skit bra men då måste vi ju göra de också.. ^^ vilket inte är så troligt.. ( ska vill  träligtvis lägga upp den då! :D) men de blir lite senare.. tråkig dag och jag vill inte göra de tråkigare för er så ska tacka för mig och påminna er om att ta hand om er :)

Sköönaste coverlåten ever!
 


Tisdag pesten

Äcklig mat i skolan och as ont i huvet, kunde inte provet så gick hem efter halva dan regn och skit kallt.. kan inte säga att det va den bästa dan men nån gång måste man få ha sånna dagar också..  Har spelat gitarr på metallsträngar den här gången och fått FETA blåsorna och de suger också.. jaja de e väll bara ta de och tänka att de finns folk som har det värre! Imorn simmning kul och så ioch med att man är så brun och fin..

har planerat mitt fula rum som jag har nu och ska snart riva ut skiten och börja måla, de e ju smått kul iallafall!
tror också jag har hittat de rätta kläderna till 18 års festen som är snart, behöver inte köpa till nått, hittade mycket skor på vinden som jag glömt bort och har ändå allt om de e outfitten jag ska ha de visäga..

Seaside The kooks


Vad..

Idag var det plojfotot och de flesta hade värsta bra ideérna men jag kom ju där haj som jag var och kände mig väll lite mer av en annan sort.. eller? de av kul visst, lite stressigt men inte så mycket för min del (bilder kommer senare)

Börjar fundra mycket på hur en riktig vän ska vara.. 
Ska det vara nån man har roligt med eller nån man verkligen kan lita på eller vet gör allt för ens eget bästa, peppar en eller kanske rent av hjälper en.. hur är en riktig vän, får man ha flera eller går inte de, jag känner iallafall att jag gärna är med många och delar allt som är bra med varann men egentligen måste man ha nån man vet finns där för en hela tiden.. hur ska en vän vara och är det viktitg att ha en riktig vän... jag vet inte





Release me, så sjuk bra!


Young dad


Det är vår <3

En sån här dag byter man sitt gråa och lite kompliserade skal och ser solen och den glada sommaren eller jaah, som ännu bara är vår men iallafall, dagen blev som en ny! och man orkar mer helt klart. Vill bara ha mer vår nu så man kan börja gå ute på stan och bara ta det lugnt med en fika i solen på hummlegården och bara mysa, snart är den här och jag tänker inte väna en sekund på att bemöta den VÅREN ÄR KOMMEN !


image46

RSS 2.0