Promenad hem från jobbet 04.00 kan se ut ungefär såhär


Om man bestämt tid med pappa om hämtning och han glömer mobilen blev min slutsats att knalla hem till honom själv, klockan var ju bara 4 och solena hade börjat gå upp. Och den enda det var synd om nu var pappa, som satt och väntade utan telefon på att se mig, då ja var påväg hem till honom. Halv fem kom han tillbaka och då satt ajg där och åt lite fil, alla blev glada och sömnen uppskattad!

Best of best

Den som inte skrattar efter att ha kollat på den här fem ggr kan ju inte må bra

det här är vad som lönar sig med att gå Estet!

Efter en hel veckas jobb med uppträdanden och sena kvällar, fick vi vår belöning, eller det beror på om ni tidigare sett sån här mat i tibble matsalen serveras förut? Kvällen blev väldigt rörande, i och med de tal som ägnade sig åt treorna som ska gå ut iår. Typiskt mig och bli bölfärdig då, skolavslutningar och avsked har aldrig varit mig starka sida! spexet blev ju lyckat, känner mig lite dum mot Juliana som jag narrade totalt! Men alla blev glada och nöjda och vi slutade med tegel, också en kväll för sig som jag kommer minnas! Esteter Rock´s!

Tragedi

Okej, skön eller jobbig dag? inga lektioner men var tvungen att repa inför duettkonserten som blev total misslyckad. Jag förstår inte vad som hände, men när det var min och max tur och vi hade kommit igenom första delen av låten ganska bra, tittade vi på varandra vilket vi inte skulle gjort för av någon anledning var vi lite osäkra, och började skratta, max kom över det ganska snabbt men jag kunde inte sluta, det var hemskt jag kände hur jag verkligen inte kunde kontrollera mig själv, jag kunde absolut inte sluta skratta, och där stod jag på scenen med publiken och mian lärare tittandes, men jag kunde inte sluta. Max försökte rädda slutdelen av låten så bra som det gick, vilket blev ganska svårt eftersom jag redan förstört den. jag gick ut från scenen skrattandes, och det slog mig att jag förstört hela framträdandet. Skiten kommer väl imorgon när Annika min sånglärare ställer fråga, hur jag kunde göra så. Aja nu är klockan 2 och jag är skit trött, godnatt!

Sommarvärme


ett litet andetag bara

Jag har verkligen bytt från en värld till en annan. När jag tittar mig omkring är allt så annorlunda, inget är som förut. Alla små förändringar blir så stora och skillnaden på hemma och borta finns inte riktigt så tydligt som förut. Jag tror jag är inne i en stor förändring. Man blir ju äldre också, herre gud. Men när jag hittade ett litet foto på mig och min syster kommer jag ihåg vissa saker, som jag glömt bort. Det är då man tar sig lite tid åt att stanna upp lite, i all röra som finns omkring sig.

OJojoj! Drömkillen eller drömkillen


En uppenbarelse

Att hitta mat om inte vilken mat som helst utan buffë mat kl 5 på morgonen inne i ett garage före en mils vandring hemgång, var nog inte det jag hade väntat mig men som faktiskt var vad som hände. Frågan är om inte det ändå var det bästa som hände på hela kvällen! Oförglömlig kväll!

En tanke!


Ojojoj vad alla hade snebena förut, och ojojoj vad alla inte har det nu! snyggt? en tanke man kan ställa sig, personligen vet jag inte riktigt om jag är mogen och villig att ensam gå emot strömmen ännu, måste nog samlia lite mod först!

Sen lyssnade jag på den här!!



Det finns inget dåligt väder, det finns bara.. matte som kan förstöra en fin dag! Blää

Here I am again, matte och engelska nationella WOHOW har aldrig haft en bättre dag. Känner faktiskt att jag har lite ont i huvudet, har väl tömt den med den lilla informationen som kan lagras där inne, det var nämligen hjärna jag iallafall insåg att jag inte hade idag, rena turen att jag överlevt tills idag, det tackar vi gudarna för! Nu vill jag inte ha något mer med matematik att göra, fy och ursh, borde inte få finnas! Och dumma engelska lärare som är jätte dum, hon måste lära sig ge lite vg också! ska ta ett snack med den bruden så snart som imorn, och då vill jag lova att den super sura sunk sara kommer fram, och det är inte en trevlig syn!!!

Dream a little dream of you

Jag vaknade upp med samma dröm idag också. Jag gör allt rätt och allt slutar alltid så bra, men när jag står där och har allt framför mig är det som om jag inte hittar ord, tid eller mod till att göra någonting. Det finns inget som besvarar det ena eller det andra, vad jag vill och inte vill, vad jag känner och inte känner och jag vet inte varför jag alltid påminns om den stunden, men jag vet att jag aldrig kommer glömma något förens jag får sanningen sagd. Ska man ta sin bit av kakan, eller låta bli.

Våren är kommen, våren är kommen

Med jämna mellanrum finns där ett inlägg från mig. Eftersom jag redan suttit och gnällt på hur mycket jag har att göra, och hur rörig min vardag är känner jag inte för att förmedla den energin ännu en gång. Idag har jag faktiskt varit ledig, förutom min sånglektion som lyckades förstöra min långa sovmorgon, men å andra sidan hade jag hela dagen framför mig! Jag och Juliana åkte till stan och tog en glass i kungsträgården, vilket vi inte var ensama om kan jag säga! Men det var nog det mysigaste jag gjort på länge, och det var så sjukt varmt och skönt. Jag ville åka sightseeing bussen som körde omkring men Juliana bangade, aja får väl bli en annan gång! Sen var jag och elli ute på woken hela kvällen och sov hos mig! Alltid lika chokad när det bara tar 20 minuter att komma hem från stan, trodde inte det gick..

Fil och Crunchy

Yes! jag har precis fått igång bredbandet efter en hel veckas isolering bland flyttkartonger. Just nu sitter jag nämligen i hallen under jackorna eftersom kabeln inte räcker längre, men vad gör man. Imorse hade jag nationella prov, gick det bra? Ja det tycker jag om man bortser ifrån att jag försovit mig hela dagen och missade det. Varför är jag så dålig, helt seriöst jag är trött på denna motgång, ge mig lite flow snälla innan jag bryter ihop! Nu är det redan fredag och jag har nästan bott här en vecka helt själv. Jag börjar bli trött på att äta fil och crunchy till frukost, lunch och middag, men med är nog inte bara jag i fam. bogren som har en fot på jorden och den andra någon helt annanstans. Nu måste jag börja städa, så jag kan lägga in fina bilder på mitt nya rum här! :)

ovärd onsdag

Nu sitter ja i skolan IGEN, saknar min dator :'( jag har verkligen inte hittat mina nycklar och det känns jätte jobbigt! vad ska min mamma säga, hon kommer inte orka med mig när vi kommer behöva byta lås efter mindre än en vecka som vi bott där.. Det suger verkligen  och snart kommer min syster vilja ha sina. herre gud, ja önskar att  jag borde ha bättre kontakt med mannen från ovan, kunna få lite hjälp liksom.. skulle sitta ganska fint i nuläget! Nåväl, nu måste jag åka hem, eller jag skämta bara. Jag menar GÅ hem. är forfarande mycket kvar att göra hemma så det bara skriker om de, hängde upp alla mina kläder till klockan halv 1 igår puh säger ja, fyfan va mycket kläder ja har, och då har ändå frida hälften hos sig! Ajaaah. :)


3 maj en dag att minnas, kanske glömmas..

Kul, nu står jag här i skolan vid en liten dator på max 10 tum.. kl är halv sju jag vet. Jag och Niklas har suttit här och mixat med Midi ljud och gjort massa låtar, börjar faktiskt låta bra, och niklas låt är grym!! Jaha första natten soven i lägenheten med jossan. Dagen efter ja men gissa.. trodde jag skulle kunna ha koll på mina nycklar NEJ! ANDRA DAGEN OCH DOM ÄR BORTA!!!! HUR I HELA FRIDEN LYCKAS JAG, KAN NÅGON SVARA PÅ DET? Det roliga var att jag gått, vuxen som jag kände mig och handlat fil, flingor och middag till mig själv, mamma skulle inte sova där den natten heller.. så möter jag juliana och snäll som jag var tänkte bjuda henne på middag. Vi gick hem till mig, och ja hejdå mina nycklar var borta... så vi fick gå till skolan men nej stängt var det där, såklart! Sen ringde ja min syster och bad om att få låna hennes, och efter en hel del MEN SAAARAA.. IDIOT, KLANTÄRS gick hon med på att ge sina nycklar, synd bara att det tog tre timmar. Jag och Juliana hann gå in på Game och spela guitar hero och bli bästisar med alla småknoddar, köpa godis och till och med gå in på dea! Klockan åtta var vi hemma hos mig( noterá att ja mötte Juliana vid halv 5 typ..) och jag tror inte varken ajg eller juliana uppskattat mat så mycket som vi gjorde då i hela våra liv. Stackarn som fick stå ut med mig dessa TIMMAR.. och stackars mig som slåttvärlds rekord i både pinsamhet och nu klantarselhet.. det är ett under att jag har så många vänner kvar! HERRE SAA HERRE..!

Now I´ve slept my last night in skärgårdstad!

Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag har sovit min sista natt på stallgruvevägen 24 18470 Åkersberga. Jag sitter här i en den enda fotöljen som finns kvar utan soffa och med ett litet skeetbord där tv:n står på. Mina kläder som ja ska ha för veckan ligger i en resväska och jag kommer inte kunna ha min data på flera dar, snyft :'( ingen tv heller....


RSS 2.0