Onsdagar ska vara tråkiga

Idag har varit en hård dag mentalt! Men jag hoppas alla bitar faller på plats en vacker dag. Imorgon fyller min syster 20 år, helt otroligt trodde aldrig hon skulle bli så stor. Jag har dessutom inte hunnit köpa någon present! Jag fick så fina när jag fyllde år, så jag vill verkligen köpa en bra till henne, men vad är bara frågan! Imorgon förutom att frida fyller år har jag nationella i engelska och efter det är det valborg vilket betyder att pappa nu också flyttar ut. Och det är nu kaoset kommer börja , bara de ena efter det andra och jag vet inte hur jag ska klara mig när alla nationella prov i matte, engelska och alla restprover jag har kommer ett efter ett också..  jag har svårt att se mina framtida veckor ljust suuuuuck!

My Boyfriend



Trodde inte mina ögon, men där var han Joel Snygg Kinnaman, I love you

Oj, hehe, ehm ja men precis







En lista du INTE bör följa:

-Smyga in hos en kompis en måndagsnatt snubbla på något varmt lukta och inse att det är färskt hundbajs
-Sätta dig och prata om någon du inte känner så bra, och den sitter en meter ifrån dig
-värma falukorv innan den ska stekas
-gå på en skiva när du vet att du inte har tid,pengar eller någon som helst hälsa till det
-Skräma någon när du inte är HELT säker på att det är din kompis du skrämmer
-Plinga på innan du vet om det är rätt adress
-ställa dig mot en nymålad vägg

av egen erfarenhet från denna vecka råder jag er att inte fullfölja dessa punkter!

Mardröm

Jag mötte först Josefine sen Martina och Klara, när jag gick till bibliotekets datasal i jakt efter Anette, som var så länge jag träffade. jag kom in och där satt mycket riktigt nästan alla ifrån hennes klass, jag tittade längst fram och ja men titta där satt Anette. Jag hade det bästa läget att smyga fram och skrämma henne, eftersom hon inte såg att jag var inne i rummet. Jag smög verkligen och ryckte i henne samtidigt som jag sa BÖH och lyckades verkligen skrämma henne, när jag sedan tittar på hennes kompis och inser att det inte är Anettes kompis börjar jag sakta men säkert inse det värsta av det värsta som kan hända en människa. Jag tittade på den person jag visste var Anette, och såg att det var en helt annan tjej, som jag aldrig träffat förut. Det här var det värsta jag avrit med om i hela mitt liv och jag minns nästan inte vad jag sa när ja lite fint skulle gå där ifrån och förhoppningsvis försvinna i några år, jag minns bara att jag sprang från biblioteket till min estetkorridor allt vad jag kunde, och förstod hur pinsam jag verkligen kan vara. Frågan är om det bara är jag som kan det? Med tanke på att ja inte tror någon annan kan bräcka min pinsamhet antar jag det.. 

Värt att lyssna på

http://www.myspace.com/armandmirpour

SARAS KUR

APELSIN + CITRON + VITLÖK + PRESSA = BLI FRISK

Ah men tja!

snälla, nu har jag varit sjuk i fyra dagar, och jag väntar fortfarande på tecken av en förbättring, men nej! jag har faktiskt inte tid med att vara sjuk! Just nu sitter mamma och spelar piano samtidigt som jag lyssnar på musik, så det låter bara  soppa i mina öron, runt omkring mig står bara massa lådor och grejer som vi ska ta med oss till flytten och som bara gör mig stressad. Jag sitter fortfarande i pyjamasen och klockan är 17.17 wow! Vädret är inte värt att prata om och nu ska jag göra ännu mera te som är den ända kosten jag levt på de senaste dagarna! 

SHE'S BACK FROM THAILAND

Nu har min syster anlänt från thailand, där hon varit i över fyra veckor, tråkigt för henne menar ja! Här är ett gäng trevliga saker hon tagit med sig hem till mig, tack syster jag älskar dig <3

RSS 2.0