Why so expensive? :(


Veggmat och Oprah

Mycket gott kan man göra när man bara har grönsaker hemma, ja blandade tomater,nötter,russin,banan och curry och stekte ihop tillsammans med coscos feta och sallad, och sitter nu och kollar på Oprah show. Det blev faktiskt mycket gott och var väldigt enkelt och nyttigt! Det är ju sommartider nu och ja känner att hälsan och träningen måste börja rustas upp lite! Snart ska ja till Magnus och träna inför begravningen som vi ska spela på, vill verkligen inte att något ska gå snett..

Min vecka <3


It's a new day


01.01 sara önskar sig

Nu har jag önskat mig, tyvärr kan jag inte berätta vad jag önskade mig för det skulle betyda att det inte slog in, och det vill jag verkligen! Nu ska mongosara sätta sig och ge en chans till den här värdelösa filmen som går på sjuan just nu Love hurts från 1990 talet.
// love Sara

Cancer borde inte få finnas

Idag fick jag det tråkiga beskedet om att en liten flicka på 7 år nyligen dött av en cancersjukdom. Hon verkade verkligen vara en underbar liten flicka med hur bra och trevliga föräldrar som helst. Flickan hette Hanna och gick i min gamla skola, hon dog i förra veckan.  Jag fick det svåra beslutet att ta när en vän på skolan ringde och frågade om jag ville vara med och sjunga på Hannas begravning, vilket var hedrande men som samtidigt kommer bli tufft mentalt. Det finns mycket som är för men det finns också mycket som är emot det. Jag har aldrig sjungit på en begravning förut, men jag har dessvärre varit med på en del tyvärr. Jag vet hur jobbigt det är, både när man är där som en medlidande vän men också när det gäller ens nära och kära, och det är jobbigt och svårt att sitta och godta att någon inte längre får finnas mer. Samtidigt som man får se det positiva i det man kanske fått av den människan.
Jag har trots att det kommer bli svårt att genomföra tackat ja till förfrågan och känner att det var rätt beslut. jag hoppas att jag kommer förmedla något positivt till den här familjen och att jag ska klara av situationen som jag kommer sitta i när folket är samlat för att ta farväl till Hanna.

Detta är bloggen som föräldrarna beskrivit den resa hanna hade som dödligt sjuk.
http://hannalindstroem.webblogg.se/
Summertime

TTT + fa fa = fest!

Här sitter ja och ska precis börja kolla på systar i jens. Väntar på Nettan ska komma hit och så ska vi ha en be more healthy kväll. Fick reda igår på att vi ska ut med jobbet på TTT tommys tokiga torsdag, de kommer säkert bli awesome! Nu ska jag äntligen ge berga en chans att visa vad det går för, min trogna hemförort, även fast skärgårdstad inte riktigt räknas in i berga trakterna enligt mig. Aja nu ska ja ta en dusch och lyssna på fa fa I'americano som 10 miljoner andra svenskar gör just nu CIAAOO!

en dröm

Den här morgonen vaknade jag som gift. jag har inte drömt en läskigare dröm i mitt liv tror jag, det var som om allt var på riktigt, och jag hade gift mig, min man är ännu okänd, och jag minns inte bröllopet så bra, men jag minns (i drömmen) att jag skulle dubbelkolla och gick in på facebook där det stod relationsstatus "gift" jag gick in på killen jag gift mig med, han var ganska söt visserligen men tanken var skrämmande. Hans status var jag älskar dig Sara Bogren, och samtidigt som jag tänkte att det var patetiskt av mig att facebook ska relatera till om jag var gift, men drömmen var verkligare än vad man kan föreställa sig och jag känner mig fortfarande gift, frågan är om det är en bra eller dålig känsla, kanske är han jag inte träffat än som jag faktiskt ska gifta mig med, för trots allt kommer jag ihåg exakt hur han såg ut om jag skulle se honom på stan.

Morgonspecial

Eftersom gårdagen inte lät mig äta, fick middan bli till frukost, och ja kan säga att den blev uppskattad efter en rolig men krävande kväll dagen innan. Resultatet som blir av att ta hand om en bar själv med en kompis när chefen är borta och tro att vi kan fördricka lite innan en sväng på tegel utan att minnas att man dricker på tom mage, vilket historien säger att man inte bör göra.. och man fullföljer detta ≈ blame yourself but in a good way för det var väldigt KUL!!  Nu är det fortsatt matätning men hoppas ni tar vara på  er morgon lika mycket som jag peace
/08.25 17 juni

livet är en fest


Det är en vanlig dag, och jag har det bra

Idag har jag haft den bästa fikan i hela mitt liv, med den bästa människan Mikaela. Gud vad vad vi pratade och gud vad skönt det var att få prata om allt, och gud vad goda mocka caffena var helt underbara yaahmy! Bra dag helt klart!

Kerru kerru missen


Padre hood

Nu sitter jag hemma hos pappa och pular med den nya radion vi köpte igår. Känns skönt att vara här lite för en gångs skull, och i och med att mamma nästan aldirg varit hemma och jag ahr en förmåga att aldirg göra någon god bra mat så uppskattade jag middan jag fick! Frågan är vad jag ska göra av den här dagen? Borde man göra något minnesvärt eller ska man sitta här och njuta av sommarlovet. Tänkte gå ner till friskis och svettis men jag vågar inte gå dit själv, feg som jag är, eller så är det bara en jätte bra ursäkt har inte riktigt bestämt mig. Jaja snart måste ja rycka upp mig så jag inte hamnar i nått "äta,jobba,sova,dö" träsk. Kanske ska pallra mig till det där gymmet iallafall. Beslut, jag hatar beslut..

Skolavslutning

Just nu sitter jag och kollar på en live konsert med ett gäng 50+ som spelar afrikansk sång i guldiga pyjamasar, äter julnötter och försöker känna hur skönt det är att äntligen få sommarlov. Hur dags var inte skolavslutningen? Och hur dags var det inte att för en gångs skull bara sitta hemma och ta det lugnt. Nu kom black eyed peas och sjöng tengo la camisa negra som betyder typ jag har en svart kavaj.. Jag är för trött för att förstå varför han skulle stå på en scen större än globen och sjunga att han har en svart kavaj, men så får det vara, varsågod.  Nu ska jag komma på något man bara kan göra när man är hemma själv en fredgaskväll klockan tio i 1.
Glad sommar önskar Bogren Hood!

Dear John <3

nu har jag sett treilern alldeles för många gånger på youtube, men man kan ju inget annat än bli kär när man ser den, måste se den på bio!!

13 going on 30


Helg

Torsdag: Student
Fredag: Student
Lördag: Jobba
Söndag: Vaxholm

Med ena foten utanför

Det är grönare i parken
och du ropar högt när du är där
du säger att jag skrämde bort dig
men du var ju aldrig här
du var ju aldrig här


RSS 2.0