Morgonen är inget för mig..

Okej den mest pinsamaste morronen i mitt liv tror ja. Pappa hade gått till bussen runt halv sju, då han upptäckte att hans busskort inte låg i fickan. Han var tvungen att gå hem och leta runt i hela huset, sen vaknade jag och jag hade glömt bort att jag hade snott det för att jag själv tappat bort mitt eget. Han kom försent till bussen.. Sen vaknade mamma och jag sa att jag inte hade något busskort, men hon började såklart leta överallt iallafall.  Och så hör jag från hallen, sara jag hittade en cigarett? Och ja svarade nej men det är en penna, hon sa nej det är en riktigt cigarett sara?.. Och ja ba oohee inte min heh.

Grejen var ju att det faktiskt inte var det, jag hade fått den av en kompis (A) men mamma la konstigt nog tillbaka den igen.. Ursh hur fan kunde jag säga nej det är en penna? som om hon inte kunde se skillnad på en penna och en cigarett? Ibland undrar jag vad gud hade för sig när han skapade mig..

As:
 

Ska jag sjunga på samlingen på fredag, får väll se om jag och nicklas får ihop det, hoppas!

the green mile

jobbet tog kol på mig, kände verkligen för en filmkvall. Det blev kex,ost,mackor och chips till middag. Det som fattades var bara den här riktigt bra filmen. Jag kom på att jag spelat in den gröna milen för att jag visste att det skulle va en bra film. Vi satte på den och det var verkligen en jätte bra film,lång men riktigt bra TILLS! jag lovar, hade jag haft en sten i handen hade jag kastat den på tv:n Där hade vi suttit i kanskte två och en halv timme så hade inspelningen blivigt misslyckad och dom sista kanske tjugo minuterna var inte inspelade. Jag fick verkligen panik, för vad hände med josh coffie? Jag visste inte vad jag skulle ta mig till så jag gick arg som jag var till mitt rum,satte på datorn och försökte chilla lite istället somnade jag i datorn, tangentbordet, mitt huvud och skärmen över mig, packad och klar för att sova.



lillen då


fall into place


precis!

det va inte så att turen vände igår. Jag märkte att jag tappat bort mitt busskort, nytt för i år, suck! Jag gick till bussarna och pratade med nån farbror som verkade snäll, vi öppnade alla bussar dom hade parkerade men inget där, mitt fina busskortsfodral :(  Sen kom jag på att jag inte skulle hinna hem emellan och byta om till kräftskivan ja skulle på, så ja fick gilla läget, gick och köpte kräftor och taggade till! Lyckat, trots lite fight, mellan killarna. Tydligen nån som hade kastat lera på nåns bil osv. Kom hem för inte så lång stund, jätte seg och nu ska jag dra och jobba känns också ganska bra, eller?
 


clothes is more than just clothes..

nu sitter jag här och pappa kom precis med ett par nya hörlurar jag sett från hi-fi. Idag var inte min dag. började med att jag missade min frukost. Utan min fil på morgonen får jag panik och allt vill bara bli fel. tecken på det var tex att ja ramlade tre gånger innan min första lektion. Mitt humör svängde lite, liksom min mage. Trodde jag ville kräkas för att jag var så hungrig men när jag åt kände jag tvärt om.. Svenska lektionen spenderade jag mer tid utanför klassrummet än innanför vilket kanske inte är syftet.
Det kändes som att mina tankar kretsade kring så mycket annat, Jag hade inte tid med svenskan... Idrotten sket jag i också eftersom jag mådde så illa och jag tog en sväng till gina och köpte två tröjor, och magen kändes helt plötsligt mycket bättre konstigt dedär..


tillbaka till verkligheten.. tro det eller ej

Idag har jag gått min första heldag i skolan, känns självklart bra att träffa alla kompisar men plugget har ja inte sett fram emot, och vem gör egentligen de? Uppropet var redan förra fredagen och vanliga lektioner började direkt. Men ja var tvungen att gå efter en liten stund. Tvungen och tvungen var jag väll inte, fanns viktiga skäl till att jag gick. Inget bra skäl. Sofia det går inte en dag utan att jag tänker på dig och din famlij.
Och när jag såg dig, din pappa och din bror såg jag en familj. Trotts att erika inte satt breved så såg jag era möjligheter att leva som en vanlig famlij. Dina tecken sofia, är tecken för att få dig övertygad om att hon alltid finns där. Jag tror verkligen på dig, ni har klarat det såhär långt och så länge man minns och tänker på någon finns man kvar, kanske inte en kropp men någonting. <3


Skolan har börjat och jag börjar inse vilket allvar 2:an är och hur mycket helvete jag har att se fram emot. Jobbigast är nog att gå upp så tidigt herre, klarar knappt av det! Hungrig är man hela tiden också. Men just nu är jag taggad, något ja lagt märke till att man alltid är såhär ibörjan, då man tycker att det här med pennor, sudd och papper är kul.

Sitter just nu och kollar igenom min almenacka utifrån och in, finns en hel del saker, bra saker, som jag tror jag kommer kolla igenom mer än en gång.. bullshit känner jag mig själv rätt kommer jag bara skriva ner massor i min almenacka första två veckorna och märka att jag faktiskt inte kollar på anteckningarna, då ja kommer skita i att skriva och så kommer ja stå där två dagar innan och hetts plugga för att ja inte visste att vi hade nån läxa eller prov.
Lite min grej, och nått ja blir lika besviken på varje gång.  Jaja skolan är igång och förhoppningsvis kommer jag också att göra det.


RSS 2.0