Öland <3


Mr. Furtune


Hopeless!

det har varit en fasansfull natt inatt! Den som har vistats i min närhet vet att jag har en fy helvetes hosta som inte bara knäcker hål på mina trumhinnor utan även andras! mest opaassande i en kyrka som jag tyvärr spenderade min förmiddag i idag. Ja vaknade fem på morgonen helt mördad av min huvudvärk och min ständiga hosta, och ja lovar i en timme låg ja och tittade upp i taket och svor dom mest hemska orden man kan tänka sig. Till slut fick ja sätta mig och kolla på sailor moon och knarka halstabletter för att somna om, kan vara däröfr ja har så ont i magen nu. Och värre blir det.. Ja kom nämligen direkt hem från begravningen av hanna som dog i cancer. Gud vad arg jag avr när ja satt där och väntade på min tur att sjunga. Nog hade jag en hosta som ekade lagom högt för att förstöra stämningen men framför allt att en så söt liten oskyldig flicka ska behöva lida så mycket och till slut dö för ingen anledning i världen. Gud vad världen är orättvis!



Ulrik


solen skiner det har ingen missat.

Kom direkt hem efter en svettig dag som borjade med att jag och nina åkte och gymade. Nu kom jag precis in från att ha legat och solat och jag har inga krafter kvar någonstans vill ja lova, håller på att bli sjuk och de sög ju!
På bilden är det Carro från mitt jobb som tävlar om stylistjakten på sofis mode. Så om man vill gå in och rösta kan man göra de på aftonbladets hemsida / sofis mode!
see yah

det här är vad ja hittade denna gång!

väst från HM, tunika från Bikbok och Jeans från Cubus!

Stockholm i mitt hjärta

Vädret är inte på topp men det är jag, och det betyder att sara är taggad för shopping i storstaden! Hört om fynd på bikbok men vi får se vad hon kommer hem med!

RSS 2.0