Anette <3 Sara = forever

Idag när jag stod i duschen plingade det på dörren, och först ville jag inte öppna för att jag kände på mig att det bara skulle vara så barn som säljer ljus till scoutläger eller nått, men ja gick ändå och öppnade dörren, och vem står där, jo en alldeles jätte mycket Anette och ger mig världens finaste collage från alla våra stunder. Anette du är en vän jag kommer hålla kvar vid tills jag dör, gud vad jag älskar dig mycket min vän <3

Dress Fest!

Ja men tja, det här är då jag, Sara Fredrika Elisabeth Bogren som passar på att prövar klänningar som jag fick av pappa när ja råkade fylla 18 år! Har jag glömt att berätta att pappa Lennart är en riktig modeprisse! Lennart är för övrigt den mest underbara fadern en dotter kan önska sig, hans svagheter är väl att följa derbyfinalerna då han hellre befinner sig i garaget, trägården eller helt enkelt får för sig att tvätta bilen. Själv anser jag att det är finalerna man inte får missa, men han är ju trots allt en Bogrenare, och jag lovar har man handskats med en sådan så säger det allt. 

 

 


SKIVA SKIVA SKIVA


Den som inte blir glad av den här listan, blir det egentligen

Saras och Ellis fräna låtar

One last time


...

vissa dagar börjar dåligt, det här är en sån dag 

Fina minnen


Jag trodde aldrig jag skulle våga det här

Jag trodde aldrig jag skulle våga stå på scen i mitt liv, jag trodde aldrig jag skulle våga sjunga på scen, jag trodde aldrig jag skulle våga ha några andra färger än svart och vitt på mig i skolan, jag trodde aldrig jag skulle våga gå i tibble skolan, jag trodde aldrig jag skulle våga lyssna på en inspelning som min mamma spelat in varje gång jag sjungit i skolan. Idag inser jag hur modig jag blivit, och hur fel jag hade om mig själv. För första gången i mitt liv låste jag in mig på toan med mammas mobil och lyssnade på det hon spelat in när jag sjungit på samlingen. Jag har aldrig tidigare vågat höra mig själv, jag tror bara att det ska låta så jävligt att jag måste inse att lägga ner det som betyder mest för mig i hela mitt liv. Jag har hela tiden trott att det blir bättre om man inte ens vet vad man gör utan hoppas på det bästa, men jag inser nu att ibland måste man inse att misstag faktiskt kan leda till något riktigt bra. Och eftersom jag vågat göra så mycket som jag aldrig trodde jag skulle våga, kanske jag en dag vågar tro på mig själv. 

En dag

Jag har nyss dammsugit hela huset FRIVILLIGT!? vad hände? Det kan ha nått att göra med att jag så mycket läxor och helarbeten att göra, som jag tror jag kan bli av med, med hjälp av att vara lite händig och städa huset, duscha och göra andra saker som är bra att göra, i hopp om att Gud tycker jag är så duktig att han gör läxorna åt mig, men dessvärre har det aldrig inträffat, kanske nästa gång!  
Min syster är fortfarande kvar i thailand och jag sover fortfarande i hennes säng, så stor och skön, och lånar hennes kläder, som jag aldrig skulle få låna om hon var hemma, gäller att passa på. 
Nu kom min pappa hem och mamma har gjort våfflor, vilket betyder att jag tänker gå och äta dom nu!! 



 


Hey soul sister


DONT TRUST ME


Två dagar kvar!

Om två dagar är jag 18, vilket kanske är svårt att tro, men som ska bli sjukt skönt! Gud jag har typ räknat dagar, jätte töntigt men så mycket vill jag bli 18, och jag fick precis sms från polisen att mitt leg är klart också, så det är också jätte skönt, en stressfaktor mindre! Nu sitter jag och äter chips vilket var hungra år sedan, annars sitter jag och försöker lära mig texten som jag ska sjunga på samlingen på fredag, shit som vanligt kan jag inte mina texthelveten, jaja back to work! 

Dålig frukost

Ja och det var det här jag och elli kände för att göra till frukost en tisdags morgon för att bryta lite mot vardagsrutinerna, lite chatroulette och antique - dinata dinata på den också, kan inte bli mycket bättre än så! 

Lennart

Kom nyss hem från jobbet, klockan är väl runt 5 och jag har inte känt av det än, faktum är att jag inte kan sova, för jag lyssnar på för bra musik, sen piper det i mina öron och imorgon kommer jag vara mördad i kroppen.
Fick tre nummer, två riktigt spännande historier och för första gången i mitt liv fick jag 400 kr i dricks av en och samma person, trodde han skojade först och frågade hela tiden varför i hela friden han skulle ge mig 400 kr, i sånna lägen är det surt att lägga ner dom i den gemensamma drickshinken. 
Kvällens drink
Lennart 

4-6 cl päronkonjak 
2-3 cl limejuice

Fyll up med fruktsoda


Blow my mind


Thank God It's Friday

Tårta på morgonen i skolan, som tack för röj-en-mina galan (som jag inte var med i)
Springa till polishuset på rasten för att ta ett leg foto. Smart som jag är kom jag på här om dagen att det skulle vara bra med ett leg när jag fyller 18 nästa vecka när jag vet att jag inte har varken leg eller pass. Hoppas jag får ett innan fredag, annars kommer jag ligga och gråta i min säng!
Repade efter skolan till samlingen vi ska hålla nästa fredag, KOM DIT, eller så gör du inte det.
Nu har jag precis ätit kex med ost och räkor och vill egentligen bara titta på en film och somna i soffan, men jag får ta det efter att jag blandat drinkar till 4 inatt då jag tror sängen kommer före filmen.. 
nej här kan jag inte sitta och slösa tid! Tjaaaoo

Här är det vi alla väntat på, eller glömt bort rättare sagt..

Saras och Ellis fräna låtar

Min pojkvän


Hollywoodfruar

Äntligen, programet som iallafall jag ska se ikväll kl 20.00 dröm dröm dröm!

hade nästan glömt!

To start it off I know you know me
To come to think of it, it was only last week.
That I had a dream about us, oh.
That's why I am here, I'm writing this song.
To tell the truth you know I have been hurting all along,
Someway let me know, you want me girl.

Everytime you see me what do you see?
I feel like I'm a poor man and you're the queen.
Oh baby, you're the only thing that I really need.
Baby that's why:

You make me wanna call you in the middle of the night.
You make me wanna hold you till the morning light.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.
I know this is a feeling that I just can't fight.
You're the first and last thing on my mind.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul

Hon är i Thailand, och hon heter Frida Bogren

www.fridabogren.blogg.se

Solsidan


Bogren vs datanörd

Själv vet jag att jag gått och blivit en datanörd, helt klart! Och vad jag gör inne på datan är svårt att säga men sitta vid den måste jag likt förbaskat så fort jag är hemma. Just nu sitter jag i mitt vardagsrum med datan i behåll, men har faktiskt nyss kommit hem från en lång promenad i mitt snart dåvarande hemkvarter skärgårdstad. När jag tittar mig omkring ser jag pappa sitta vid en dator, mamma vid en annan, frågan är vart denna värld är påväg!

Hemma hos Victoria <3


fördömt, förbarmligt, skeppskatten och tandori


Såhär god mat förtjänade vi efter tre dagars hårdträning på sats! 
Jag vet inte varför, jag vet inte hur vi tänkte, jag vet inte hur äckligt det var, ja vet inte varför jag ens berättar det men kan man förstå hur hungriga vi var när vi tagit upp lådan med gårdagens tandori kyckling och sitter och käkar på bussen hem. Där satt vi utan servetter, utan tuggummi, utan vett, och utan någon hunger. Bilder, njaa det skulle inte falla mig in men kul var det!

Miss u <3

 

Ursh

Jag köpte hello kitty plåster och tyckte det var så fint så jag satte ett plåster på ett liltet fult sår som egentligen inte räknades, bara för att få använda ett. Nu har jag gått med det i två dagar och tog av mig det nu, bilden är på mitt lillfinger och jag har inget plåster på mig, har försökt smörja in det flera gånger men det bara lyser vitt och huden är alldeles hård och knögglig, hoppas fan på en förändring för jag börjar bli lite orolig nu

Cosmonova, såklart!

Jaha planen var egentligen den att vi skulle fara tidigt till Ikea, men eftersom vi bor i detta land och det har på senare tid haft en jävla tendens att snöa hela tiden rök den jätte braiga idén. Sen fick vi istället för oss att gå på cosmonova. Jag gjorde mackor tog med mig pucko till alla och chokladkaka till matsäck. 3D filmen var sjukt bra, och sjukt cool, bara en matematiker som Victoria skulle kunna räkna alla de gånger ja duckade till fiskarna som simmade rakt igenom mig. FETT BRA DAG MED FETT BRA MÄNNISKOR!

RSS 2.0