men du av nån borde förstå..


nått ointressant

Hej, jag kom på att man bara skriver i blogg när man inte har nått att göra, försöker hitta nått intressant att säga, drar en gammal historia och hoppas på komentarer. Grejen är att jag tror inte jag tänker på att man kan läsa min blogg, utan ja sitter faktiskt och skriver saker, flummiga, tråkiga, roliga som seriösa och när jag tittar igenom alla inläggen, får jag alltid en tankeställare, och tänker va fan skrev jag det hör för.. folk måste tro att jag inte är riktigt klok. Men då kan jag säga att ibland är det skönt att skriva saker utan att tänka. Just nu är klockan 02.36 och jag gick precis hemifrån mickan som jag chillat med hela dagen, det är lov jag vet men ibland måste man faktiskt ta det lugnt och sova ut alla de timmar man missat. Lyssnar på melissa horn och fryser lite, för jag tror min ventil är öppen, men de e inte så att jag orkar stänga den så jag fryser hellre. 

jag älskar aggeskagge

hej jag heter august och jag är alkoholist.
-hej august!

jag har en fin mage. jag kallar den för agges kagge.
-hej agges kagge!

hälsningar
majcock björnhård

Empire of the sun


Moto Boy


pocka pockorn

Idag stannade jag kvar i skolan till halv sex, bibliotekarien hade redan gått och vi släckte biblioteket, inte helt okej! Efter det var jag helt slut och ville bara hem, och lägga mig i min sköna säng för när jag gick där i kylan, i blåsten, i regnet och i mörkret höll jag nästan på att gråta, ursh. Jag missade bussen också så jag kom hem runt sju inte såå najs kanske.  Jag fick reda på att min gamla musiklärare som jag tyvärr tappat kontakten med för mycket har anmält min till lucia i åkersberga, så dom hade ringt hem och pratat med mamma om jag ville vara med och hon hade också sagt ja såklart! Jag har också pratat med min kära Victoria som lämnat mig i det mörka Sverige och dragit till London saknar dig redan :)
Imorn är det fredag och sen är det LOV OCH DET TACKAR JAG GUDARNA FÖR 
Nu sitter jag lowe, frida och pappa och kollar på lyxis med lite pockon hörs då kyssss

oförlåtligt, idiotiskt och något jag inte kan berätta eftersom vi är två..

Något som kanske är lättare att säga om en vecka, en månad, eller ett år, men idag hände det någonting jag aldrig kommer glömma, någonting jag aldrig trodde jag skulle hamna i, något som jag tror mina vänner inte tror skulle kunna hända mig, något jag är riktigt besviken på, en grej som jag kommer få leva med i resten av mitt liv DET var det som hände idag... 

jätte god middag, anteckna!

Som alla säger kan jag ju hålla med om att tiden går fort, lite för fört faktiskt. samtidigt som det ska bli väldigt skönt med ett höst lov, sitter rätt bra! Idag drog jag hem till nettan efter skolan glömde för en stud bort alla jobbiga läxor och prov man har. Vi gjorde jätte god middag, med vit choklad mousse till efterrätt. Sen vad vi gjorde efter det jaa om ni verkligen vill veta det fråga Anette om dom detaljerna, för ja klarar inte av att säga de, och tror inte att många tror att de skulle kunna komma ur min mun heller, så vi tar och hoppar den biten, trots att det är därför ni kanske läser min blogg, för att just veta, men i det här fallet gör vi ett undantag för allas skull. ;) 

HB The place to be

Idag var jag Moa och Victoria på HB det nya hang around place! Sen gick vi in till täby centrum där jag mötte mia, som intervjuade mig i radiosändning. Det är tredje eller fjärde gången jag är med i den där tv nord kanalen. Alla måste ju börja undra vem jag är. Iallafall gick vi vidare, och om ni varit i täby c de senaste dagarna vet ni vilket stånd jag menar, när jag säger att det var massa dj-spel som är det nya "rock band" spelet. Blev haffad av en kille och körde några hits. Såg säkert jätte töntig ut men det var jätte kul. Det roliga var killen som trodde han kände Victoria och gick fram och kramade henne, ni skulle sett så pinsamt de var kunde nästan inte titta när han försökte rädda situationen genom att skämta till med något och få stämningen att verka mer chill än vad den var. Ursh vet själv hur det är när man går fram till någon och börjar hålla handen när man ser att det faktiskt inte var mammas hand utan någon helt annans. 
Idag solade jag också, även fast man inte kan tro de när man ser mig, och sen bastade vi. jag och Moa alltså :)
Jag har börjat lägga märke till hur skönt det är att basta men hur jädra trött man blir efteråt. Hade tänkt simma men då hade jag utan tvekan drunknat och legat där nere på bottnen och sovit ett bra tag. Är fortfarande helt slut, så funtar på att sussa snart. Imorgon är det inspelning i Norrtälje för en julskiva en kille ska spela in där jag är med i  och sedan sportsbar på kvällen eller ah rättare sagt natten. Vi får väl se hur den kvällen slutar med tanke på vilket spår det blev förra gången Natt allihoppa nu ere sängen faktiskt :)

...

HEJ
Hejdå!

sen en tid tillbaka


Nu är jag anställd som bartender

Jag va faktiskt nervös timmarna innan jag skulle åa till jobbet för första gången. Och det dämpade ju inte nerverna när rickard sa att det bara skulle vara han och jag i baren den här kvällen. Jag baa visste hur mycket fel jag skulle göra och hur pinsamt allt skulle vara, men tog det med en nypa sallt och åkte dit. När jag kom dit va väll klockan runt tio på kvällen och de va inte mycket folk alls, så jag ställde mig och kollade på rickard när han gjorde lite drinkar, för att lära mig lite. Och när folket kom hade jag faktiskt fått ett litet hum om vad man fatkiskt gör och vart allt ligger. Kunderna va såklart med mig och visste om att jag var ny, men tiden gick och det flöt faktiskt för mig. Känndes ännu bättre när folk frågade den frågan jag först hade hoppats att inte få, nämligen gör nått gott! Men nu kunde jag lite och när dom frågade, gjorde ja lite som jag lärt mig vilket ble succé! YES ett poäng till sara. Fördelen med att vara barteder är tycker jag, allas historier mest dystra ärligt talat som alla får för sig att berätta när man sitter där och alkoholen rinner ner i kroppen. Och jag kan säga att man får en helt annan syn på just alkoholen när man står där och ser när alla blir fullare och fullare. Jag fick skjuts, och var hemma runt 4. Och nöjd som jag faktiskt var, gick jag och la mig och herre vad man uppskattade sin säng. sen dagen efter känner mig sig nästan bakis med det är nått man får ta.. :D


BK




varför är hon så jävla bra?

Söndagsmöte med sportsbar

Nu har jag varit på sportsbar och snackat med rickard som jag tidigare bara pratat i telefon med! Jag var jätte nervös men det gick hur bra som helst. Han var jätte skön och jag stammade inte en enda gång. Fick titta runt lite och kolla lite saker (dricka) som dom hade. Jag ska verkligen stå i baren och göra drinkar herre hur ska det gå.
Vi bestämde att jag skulle komma dit på fredag, då det är 18 års gräns vilket betyder att det är mäst 18 åringar där, och jag kommer inte kunna någonting. Jag råder er isåfall att inte komma om ni inte vill vänta i tre timmar på en drnik som är helt felgjord och kostar dubbelt så mycket än vad den ska. Men trotts allt det här känns det jättebra och det ska bli jätte roligt att få jobba där, skit taggad faktiskt. Nu gäller det bara att plugga drinkarna


HERRE GUD JAG DÖR, norskt vatten, thomas fridström, nötterna på ica och joanna på hästen!

Vilken dag, jag säger bara vilken dag, det finns ingen chans att jag tanken tillbaka på det utan att skratta.
Skolan är ju som den är dock var det en as skön dag förutom matteprovet som gick jätte dåligt. vi kollade på film på engelskan hade ingen kulturhistoria.

Sen skulle jag hem för att göra iordning mig till revy obsen som jag skulle på. När jag kom till åkersberga trodde jag att det var ett skämt, bussen gick inte förrens 40 minuter senare. Som tur va såg jag elli och maja! Vi gick in på ica sen vad vi gjorde där är nästan inte okej! Jag och elli körde vår grej. Vi gick först till naturgodiset och provsamakade lite.. jag menar det får man ju? sen gck vi och tog dom där vindruverna som också är gratis och gick till godishyllan, elli tog en godispåse och råkade missa i majas skopåse istället (hela tiden) sen eftersom vi inte hade nått att göra och blivit mätta på allt godis tog vi bindor och massa saker och la i i andras kundvagnar, de va så sjukt kul jag grät nästan när vi dessutom mötte vår gamla mattelärare som vi smygit på hela tiden och var tvungen att prata med. Han är lite speciell och samtalet blev inte lättare för att elli stog och skrattade hela tiden. Jag sa att matte är jätte kul och att vi skulle komma och hälsa på skolan och så fick det var bra med det så gick vi. fick ju inte missa bussen.

När jag gjort iordning mig åkte jag direkt till revyn och det var det bästa jag har sett i hela mitt liv, dom var så JÄ*LA BRA så jag gärt nästan. Alla i plubliken ställde sig upp mållösa och dom som medverkade i den var ju främst dom som gick i estet som jag så stolt var man ju också. Sen åkte jag till Victoria och gjorde i ordning oss för fest Vi fick cyckla till stationen i minusgrader för att hinna med bussen, och vi vsste inte ens vart vi skulle. som tur va gick vi av på rätt ställe och följde med två killar som vi mötte på bussen. När vi kom dit och såg elli och maja visste vi att vi kommit rätt. Gud vad kul vi hade! Kom hem kl 5 då victoria också kom på att hon glömt nycklarna. Vi satte oss utanför med filtar ch väntade på att hennes brorsa skulle komma hem, det var faktiskt mysigt. och dagen efter.. ja jag skulle egentligen jobba,jag skulle egentligen plugga, jag skulle egentligen till rosanna på middag och fest men jag orkade ingenting. Jag satte mig med täcke nötter och kollade på bollibompa.
Nästan lite mysigt faktiskt, fast jag visste att det skulle vara jätte kul hos rosanna och jag hade mormors lägenhet för mig själv i vaxholm så ´det skulle varit perfekt att åka dit efteråt men orken svek och jag kan säga att jag fortfarande är trött efter i fredags.


RSS 2.0