Hello everybody, this is Sara shit.

Jesus kristus frälsa mig, idag är en sån där dag som var bra, liksom många andra dagar. Det betyder att jag kommer väldigt säkert glömma bort att den ens existerade.. tragiskt men sant. Vem i hela friden kommer ihåg alla dagar? nej juste. Dock kommer jag komma ihåg att jag, max, niklas, axel och jacob skapade en skön men väldigt annorlunda dänga vid namnet källaren idag. Nu sitter jag tillsammans med min snarkande mamma brevid mig i soffan och kollar på the wedding date, och frågan är om det är en uppenbarlse ifrån gud, eller en bön som slagit in när min lärare precis smsar och säger att jag är ledig imorn. Hur skönt? JÄTTE MYCKET. Shit vad jag är glad nu, och shit vad jag ska gå och vara glad på någon annan nu, Herrå!

Guess what, im not a robot..


jag vill ha sommar och sol!


PAPPA DAG <3

Idag har jag varit hemma hos pappa hela dagen, jätte skönt och mysigt. Ska snart ta mig en kaffe och sen ikväll blir de jobba på sporten, det väntas en lång natt, vilket jag inte egentligen orkar efter gårdagaens födelsedagskalas!


Ja säger HEJ, vilken underbar dag det är

Nu är mamma borta och anette inne. Och nu inser jag hur lite jag vill vara i Sverige och hur mycket jag vill vara i Grekland just nu. Trots att jag sov med mjukisbyxor och sockar dock bara ett lakan.. så frös ja arslet av mig. Det är september, tänk då november? Herre gud säger ja bara. Idag ska jag och Emma giva blod! Jag är ingen alls höjdare på att ta sprutor, tvärtom! Jag är egentligen jätte rädd men samtidigt gör man någonting bra så ja hoppas det jämnar ut sig. :O

home alone

Nu börjar min vecka, klart som attan de e ju måndag. Men min kära mor åker iväg inatt en vekca till grekland, och det har minnsan jag planerat in. Anette min kära anette har lovat att bo hos mig, hela veckan och se hur det går det återstår. Jag har redan planerat in gäster och mmh vilken bra vecka det här ska bli <3


gos

OnePiece Lollipop

NU HAR JAG GJORT MIN RÖST HÖRD..


Kräftskiva iva iva ivaa...



feel the rush, ooh feel it in the air

Hej,hola,hello! Sitter och drömmer mig bort igen, vad vore livet om man inte får drömma sig bort lite då och då, och släppa lite komplicerade saker i livet. Det är som en drog, när man vaknar till blir allt grått och trist igen. Nej drömmar ska finnas, och drömma ska man få göra precis när man vill! Att titta på idol och se hur vissa faktiskt rockar skiten ur allt och alla är en annan riktigt bra känsla som jag fått ta del av denna torsdags kväll. Nu ska jag kolla runt på mobiltelefoner, som ja tydligen ska få en ny av eftersom dom valt att skrota min mobil som varit inne på lagning i jag vet inte hur länge, mitten på juli. Sara lycklig!

IDAG KÄNNER JAG TYP SÅHÄR.


SOM VANLIGT, FAST LITE ANNORLUNDA.


Projekt på G

Nu har jag äntiligen tagit tag i prjektarbetet, och det ser lovande ut. Ska kanske träffa magnus redan imorgon och disskutera allt. han hade mycket och säga och ville massor som vanligt, jag blir alltid taggad när jag pratar med honom. Han verkade vilja hjälpa till med arbetet och hade kontakter på svt som kanske ville hjälpa oss, annars kanske träffa Anders Bagge för en provsjungning. Detta låter lovande, och nu tänker jag gå och drömma lite och fortsätta läsa andreas carlssons självbiografi. <3

Myspys med netts


BRA DAG, DÅLIGT VÄDER

Nu sitter och häver i mig godisbilar för att jag inte kan vänta på att maten ska bli klar. Kommer säkert bli sådär äckelmätt på godis och inte orka maten.  Idag har jag gått på Streetdancenför andra gången och det går inte säga annat än FETT KUL! ja gillar det skarpt! Synd att det bara finns vårshower. Snart kommer Nettan hit och vi ska ha lite pyjamasparty.

ja då ses vi på lördag

Tja! Själv har man suttit framför datorn ungefär hela dagen. Håller för första gången på att spela in mig själv på en låt, testa lite inför projektarbetet med alla program. Tyvärr har jag inga höjdar program, men det är kul när man väl börjat, och jag tror att det här projektarbetet kommer bli bra. Om så är fallet kanske jag kommer börja lägga upp nått eget här på bloggen eller skaffa myspace eller nått som alla andra gör. Shit jag börjar inse att jag skulle ångrat mig varje dag under resten av livet om jag inte valt musik som inriktning. Det är absolut det här jag vill göra och typ det enda ja e lite bra på.
Nu ska jag börja med middag till mamma och mig, sen ska jag göra i ordning mig för sista kvällen på sommar!
Jag fick en papperskasse med lite tröst priser efter att ha missat prinsen som Frida och pappa fick hälsa och träffa igår, medans jag för visso var på hofmaestro och missade. Hade verkligen velat göra både och, och hade jag vetat att de skulle träffa prinsen hade nog mitt val för kvällen blivit annorlunda. Fast Hoffis var överbeskrivligt bra satt..

HOFFMAESTRO


God jävla morgon!


Mmmmmmm.

Ibland är man värd det absolut bästa. Nu sitter jag tillsammans med mitt te och myser i soffan, och  vad vore inte om de börjar en film snart, jo härliga till !! massa pussar

DET FINNS EN STJÄRNA MAN FÅR TA NER.

Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
Jag önskar seglen tar dig med
Till en oupptäckt planet
Ingenting av det här
Ingenting av det där
Jag önskar dig allt vackert för du är


Är det bara mitt hår som är risigare än risigt?

Visste du att man kan äta sig till friskare hår? Om du laddar med mycket frukt och grönt får du garanterat starkare och längre hår. Varje gång du äter en apelsin tillför du C-vitaminer till din kropp som hjälper till att binda upp järn. Om din kropp inte får i sig tillräckligt med mycket järn kan det i värsta fall leda till håravfall eller att håret slutar växa. 
Och hur järnmaxar du din kost? Strössla lite järnrika nötter över din frukostyoghurt, och ta ett kokt järnrikt ägg till, mumsa järnrik linssoppa till lunch och välj ett fullkornsbröd som också är fullt med järn till! Och njut extra mycket av kött, skaldjur, fisk och tofu till middag. Snart kommer du märka att ditt hår blir friskare och får en helt ny glans! Yes!
När ni ändå är igång så kan ni ju överdosera lite B-vitaminer också så kan jag lova att håret kommer få nytt liv!

I LIKE.


Dra in magen, ja ska förbi!

Nu ska jag ut i ensta spåret igen för tredje gången i rad Sara <3 Ensta

Streetdance

Idag har ja gått på streetdance, sjukt kul! De gick ta me fan bättre än vad ja trodde, med tanke på att jag aldirg dansat street och gick i steg tre ( sex års erfarenheter). Fråga mig inte varför ja drog till ensta spåret och sprang några kilometer direkt efter dansan. Ännu en spännande erfarenhet ja måste fått av gud!
Ja även fast det är svårt att tro, så måste ja säga att det inte är ja på videon.. Kunde kanske ha varit, men så kul ska vi inte ha det.
Dom är iallfall väääldigt coola tycker jag! :)

Jag <3 Dig


Från å me du!

Söndagar är heliga, det är inte meningen att man ska ha några planer, utan man ska göra precis som man känner för att göra.  Idag SKULLE jag och min syster åka och kolla på Lowes hockey match men riktigt så blev det inte, etfersom vi råkade ta en vända förbi rimbo och nörrtälje, fråga mig inte varför men vilse var vi långt ute i skogen hade vi åkt, och ännu bättre blev det för på tillbaka vägen lyckades vi hamna i en såndär stillasittande bilkö med bensintermometern pekad på röd. Vi var trots allt glada över att vi kom fram till sista ronden då dom dock förlorade.
Imorn ska jag gå på street dans för första gången i mitt liv, och ja och min kompis lyckades hamna i den svåraste gruppen!!! Det gjorde ju inte saken så mycket lättare.. Jag måste erkänna att jag är lite nervös.. Sara + Streetdance = ?

Drömmen som blev sann.

Skönt, jag kom precis hem ifrån en runda i Enstaspåret. Det var absolut dags, och hur skönt som helst. Nu sitter jag och tittar på en dokumentär om Susan Boyle - drömmen som blev sann. Självklart sitter jag och storbölar, och ännu mer böl blir det när hon sjunger. Susan <3
oj..
lite har hänt..

Don't try this at home // Ninja Master!


Det är dags för fredagsmyyys


Tacos med mycket Guckamole
Ännu mer Tacos tillsammans med filmen Bodygard <3
Två nördar som gillar fredagsmys på hemmaplan
//Anette och Sara

Skadeglädje på hög nivå

Anette Kl 12:42 HAHAHAHAHA du ska se kaoset runt sverigedemokrterna! Alla invandrare muckar gräl
Ibland älskar ja dig nettan!

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Igår gjorde vi rekord för hur många uteställen du kan gå ut om inom en timme, jag tror knappast ja kan komma upp i dom siffrorna igen någonsin. Kul var det iallafall!! Nu börjar också skivan och hela den baletten att klarna, och jag tror verkligen det kommer bli jätte bra! Det känns skitbra iallfall! Trist att klockan är 18.04 och ja nyss kom hem från skolan. Den spontana informationen om att vi skulle hålla i samlingen som är imorgon kom ju kanske lite sent ut till oss. Idag har det bara varit texter i huvet på mig, och det lär väl bli vad jag sysslar med resten av kvällen! Hoppas på att jag hinner lära mig dom tills imorn, skulle kännas så himla bra. men ja vågar inte lita på mitt minne och min förmåga att glömma bort hela stycken vilket ja inte tror jag kommit felfritt ifrån en enda gång under de gånger ja uppträtt! Vinst eller förlust, det återstår att se imorn ;)

Lyssna och njut


RSS 2.0