16 år

japp nu är man sexton och känner inte den minsta skillnad, men har dock fått en omgivning av gratulationer, tack alla ni som e så rara och fina <3

Sara fick: <3

Gitar hero 3
Play station
Skinn jacka (carlings)
Parfym (anna sui secret wish)
Adidas skor (svarta med guld)
Buzz (ytterligare ett typ av tv spel)
linne och piké (vitt, gina)
skinn fodral till pennor
300 kr JC
Mobil (sony Ericsson röd W66Oi)
Och fyra morgonpigga frida, lowe mamma och pappa XD


Efter att ha träffat mina kära vänner i skolan så åkte jag jossan hem till linnea som senare efter en god påskmiddag gick ut på fest!  Och där var saras dag slut

SJUUUUUUUUUUUUUUUUUKT MYCKET SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ vare den dagen!

Bilderna till Jensen Östra

image42
Uppgift: djur i okänd miljö


image43

Uppgift: Tre föremål som ska ritas med svart vitt

image44

Uppgift: Serie om anna som i sista bilden ska sluta med att hon kommer in på sitt rum och är arg

image45

Uppgift: Varfri


Intagningsprov 4 och 5

hej igen idag ska jag först åka till kvarnholmen och dels sjunga inför musik juryn men också hämta bilderna från jensen östra design och dessutom få betygen av dom. Därefter skulle jag från odenplan hem igen och till tibble för att sjunga himmlen runt hörnet Tomorrow och en monolog som jag knappt kunde texterna på alls. jaja..

de gick sisådär på cyber men de va ju på morgonen och jag va inte så taggad på att gå där då de gjorde väll inget såå.. sen fick jag bilderna och dessutom träffade dom som hade satt betygen dom sa att jag fått 15 poäng och de va jätte bra tydligen, jag tror att de va av 16 å då e de ju super! :) Dock ett steg svårare att välja vart jag vill gå. (bilderna kommer upp i nästa logga).  Sen kom jag ju till musikalprvet i tibble, va jätte nervös och kunde inte texten tappade bort mig ett ba flertal gånger men vi får väll se.. de provet gick inte så jätte bra men jag hoppas verkligen att jag kommer in där : )

Efter det åkte jag hem och sov Äntligen ÖVER med all stress och intagningarna


Önska mig lycka till!


Intagningsprov 3

Idag skulle jag dansa, as läskigt visst har jag dansat förr men de va verkligen förr, gruppen kom också hela tiden in i hörnet av en konstig anledning och jag stog längst bort så jag fick ju dansa i väggen ,kan inte sett särskillt proffsigt ut! jaja skit samma säger jag, man kan ju inte alltid bara bäst.

Därefter va jag i täby en bra stund , lite för att fördröja tiden så jag slapp gå till skolan igen köpte då en sollar topp  med ett par snygga örhängen för bara runt 160 kr.

Därefter kom jag hem och började träna inför morgondagens intagning. kan verkligen ingenting!


image41


ikväll

Ska jag träna på teater texten som jag inte kan tills imorn
Ska jag träna på tomorrow inför musikal intagningen imorgon
Ska jag träna aerobic
Ska jag sova mycket
Kommer jag stressa!

image40

intagningsprov 2

Idag var jag i tibble IGEN får jag väll säga, och gjorde bild intagningsprov (kommer bilder när jag får tillbaka allt)
var lite nervi och ännu mer blev jag när vi skulle äta och jag hällde maten direkt på brickan och glömde tallrik vilket inte gjorde nervösiteten lugnare precis! men det gick bra och jag skulle inte vågat om inte linnea joanna och amanda va där :D

image39

Sportlov

Japp, äntligen sportlov det jag tror alla väntat på nu fär att få en chans att se snön det här året också.
kvällen då vi slutatde var jag och bara mysade med några tjejer som men sen var jag ju tvungen att tänka på allt vad jag skulle packa till sälen. Vi laddade inte emd mycket godis då! dagen efetr var jag och mamma och köpte all mat och skojja inte men vi kom ut med minst 5 kassar och vi ska bara vara borta fem dagar. Bara till resan köpre jag tre kittkatt så sjukt gott, två risifrutti ett vindruvspaket, ett kilo godis macka, frukt och dricka. Jag kämpade vill jag lova!

Bussen gick halv elva vid terminalen, mickans pappa är vd för bussen så det kändes som röda mattan när man bara kunde gå förbi alla som stod i kön på en nummerlapp. jahapp bussresan innehäll väll mest sovande och kacklande flickor som var övertaggade. Men så ska de vara!

Kom fram fick vänta i 20 min på att pappsen skulle håmta oss. Fick varmt bemötande med färdig mat och taggade människor.

Inehållande folk i stugan:
Jag, mickan, madde, frida, yoggan, alexander, malin mackan mamma pappa astrid och tomas.
Vi är rena festen!
image36image37
Solen sken på morgonen därpå och bättre väder kunde man inte få. Gled upp för backen och vi alla var taggade. Sen gick de som smårt rammlade i hopp om att jag kunde åka lite bättre ÄN VAD JAG VAR!

Ofpist var de vi nog körde mest, me kämpigaste var nog bara att jag hade vit dress från yopp till tå och så mycke som jag ramlade var det svårt att hitta mig när jag alltid hade en förmåga av att ligga under granen.
SJUKT KUL hade vi det iallafall..

Alexandes som nästan aldrig åkt skidor fick efter en dags skidlektion följa med oss tjejer. Och det kan inte varit lätt, virriga som vi är kom vi i dom allra otippaste backarna och jag och madde stog ett tag i väggen och kämpade
vilket inte var lätt jag körde åt sidan lite längre ner men Oskar en kille som vi träffade där var Heron i det här låget också han som fick oss att ta det DUMMA beslutet.

Madde kämpade sig ner bit för bit synd att jag missade det men men..

Afterskin hade vi alltid en förmåga av att alltid komma försent till men men där hör väll ölen till och jag är inte 18 så de va väll lika bra..

Oskar och Rickard som den andre hette var två otippade killar som jag träffade i liften dom trode väll att vi va äldre än vad vi var när dom började rabbla upp att jag var 88... och de e en jävla skillnad från att vara en 92 men jag tackade och såg det som en komplemang.

Kvällåkningen var sjukt läskig jag som egentligen ska ha glasögon med 3.25 i synfel var rena faran och även för mig själv. De va ju vitt på backen och mörkt ute och jag såg inte ett gupp på nästan en meter så jag flög ju inte i all fart då jojo och landade i ett hål helt mållös och döende i skratt..

belv också borttappad i skogen när jag igen rammlat under en gran visst satt och yoggan kämpade för att rädda mig men hon själv satt minst lika fast som jag KÖRDA!!

Vi hade det så jävla kul iallafall och bäst var sista dagen med kvällsåkningen vi var bara i offpisten och ingen annan fans i backen bara vi och vi kudne skrika hur högt som helst att jag bröt armen men de hörde ju ingen som tur va gjorde jag ju nte de men de va nära vill jag lova!! :D

image38

RSS 2.0